AcasăNewsGrav accident de circulatie in Constanta: 9 raniti

Grav accident de circulatie in Constanta: 9 raniti

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

Mai multe ambulante au intervenit de urgenta in judetul Constanta, la locul unui accident rutier foarte grav, soldat cu noua raniti, printre victime fiind si un copil de patru ani.

Oamenii aflati in trei autovehicule care s-au lovit, pe o sosea de pe raza judetului Constanta, au trecut printr-o spaima cumplita. Doua autoturisme si o autoutilitara s-au lovit in localitatea Mihai Viteazu, mai multe persoane aflate la bordul autovehiculelor avand nevoie de ingrijiri medicale. Doua victime sunt in stare grava, potrivit reporterntv.ro.

In momentul producerii accidentului, in autoutilitara se aflau 12 persoane. Se pare ca una din masini s-a lovit de duba respectiva, ajungand pe sensul opus de mers, unde s-a izbit de un alt autoturism. Au suferit leziuni soferul si sase persoane aflate in autoutilitara, barbatul aflat la volanul autoturismului care ar fi provocat coliziunea, precum si baietelul acestuia din urma, in varsta de patru ani.

La locul accidentului au ajuns, pe langa medicii care le-au acordat primul-ajutor ranitilor, si politistii de la Rutiera, care au demarat o ancheta pentru a stabili conditiile producerii impactului rutier.

164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger