AcasăNewsGrav accident cu un autobuz si o masina, la Medgidia: trei oameni...

Grav accident cu un autobuz si o masina, la Medgidia: trei oameni au murit

A fost o adevarata desfasurare de forte, la momentul de fata, pe DN 22C, la locul unui accident rutier foarte grav, in urma caruia o masina a fost transformata, pur si simplu, intr-un morman de fiare.

UPDATE: Din pacate, sunt vesti rele despre trei dintre persoanele care au avut de suferit de pe urma accidentului, despre care aflam, din directia Centrului Infotrafic, ca au pierit. Cele trei victime se aflau in autoturismul implicat in accident, o a patra persoana de la bordul masinii fiind ranita grav.

Despre persoanele din autobuz se stie ca sunt cinci raniti, unul grav, din cate anunta ceeasi sursa.

Trebuie spus si ca, intre timp, circulatia in zona s-a reluat, dupa ce in prima faza fusese oprita, pe durata acordarii primului ajutor victimelor si efectuarii cercetarii la fata locului.

––

Vorbim despre o coliziune intre un autobuz si un autoturism, produsa in jurul orei 13, pe raza localitatii constantene Medgidia. Conform primelor date transmise de catre reprezentantii Centrului Infotrafic, sunt patru persoane incarcerate, din randul pasagerilor masinii mici, si cativa pasageri ai autobuzului raniti usor.

S-au alertat autoritatile, s-a declansat Planul Rosu de interventie, avand in vedere ca e un accident cu victime multiple, iar la fata locului au intervenit un elicopter SMURD, dar si mai multe autospeciale ale ambulantei si specialisti de la descarcerare.

Inca nu se cunosc exact cauzele care au dus la producerea accidentului.

sursa foto: Facebook/IGSU

author avatar
Cristina Stefan
211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger