AcasăNewsGrasu XXL, dupa accidentul in care au murit cinci oameni, foarte nervos:...

Grasu XXL, dupa accidentul in care au murit cinci oameni, foarte nervos: Imi bag p***! Ce inseamna asta?

Cantaretul hip-hop, Grasu XXL, victima colaterala in accidentul de pe DN7 soldat cu cinci morti, a fost dus la spitalul de urgenta Floreasca din Capitala unde a inceput sa tipe la un asistent.

Dragos Nechifor, cunoscut sub numele de Grasu XXL, in varsta de 31 de ani, implicat in accidentul de sambata noaptea de pe Valea Oltului, aproape de Calimanesti, a ajuns, duminica, la spitalul Floreasca din Bucuresti cu traumatisme cranio-cerebrale, dar constient.

„Mergea greu, avea nevoie de ajutor. Il sustinea Guess Who si inca un barbat. A intrat intr-un salon la Camera de garda si a iesit pe picioarele lui bandajat la cap. Era foarte-foarte nervos. A iesit din spital si a fumat o tigara dupa care a vorbit cu un asistent in spital. Artistul a urlat la el: „Imi bag p***! Nu se face asa… Ce inseamna asta?!” Asistentul se uita la el incremenit si nu mai zicea nimic”, a afirmat un alt pacient, aflat in unitatea medicala la acel moment, potrivit wowbiz.ro.

Se pare ca pacientul l-ar fi intrebat apoi pe asistent de ce era suparat artistul, care intre timp plecase impreuna cu cei doi barbati care-l insoteau. „Mi-a zis ca era nemultumit de serviciile din spital. El venise ranit si nu i s-a pus nici un diagnostic clar. Asistentul zicea ca doar i-au acordat primul ajutor si ca l-au trimis la o clinica privata sa-si faca tomografie ca sa vada cat de grav e. Era ranit la cap si cand a plecat am inteles ca se ducea sa faca analiza la un spital privat”, ar mai fi spus barbatul, potrivit aceleeasi surse.

Cantaretul de hip-hop se afla in noaptea de sambata spre duminica intr-un microbuz care circula regulamentar dinspre Sibiu spre Ramnicu Valcea. Se pare ca soferul masinii, in varsta de 27 de ani, care venea din sens opus, a pierdut controlul volanului din cauza carosabilului umed si a ajuns pe contrasens unde s-a izbit frontal de microbuz. Toate cele cinci persoane aflate in autoturism si-au pierdut viata in urma impactului. Persoanele din microbuz s-au ales cu leziuni, fiind transportate la spital.

author avatar
Alina Costache
2.603 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger