AcasăNewsGrand’Or si Luana Florea, cel mai frumos pictorial al verii 2012

Grand’Or si Luana Florea, cel mai frumos pictorial al verii 2012

Trebuie sa recunoastem ca revista Grand’Or ne-a obisnuit cu exceptionalul. Pictorialul din cel mai recent numar este o demonstratie perfecta a acestei afirmatii. Revelatia anului acesta in materie de modelling, Luana Florea, este protagonista celei mai convingatoare povesti in imagini despre frumusete.

La 16 ani, Luana Florea impresioneaza prin profesionalism: transmite o putere nefireasca in rolurile de inger, regina, zeitate a marii, mesager al iubirii

Se pare ca a miza pe puterea mistica a frumusetii e un lucru care s-a pierdut in viziunea multor stilisti, iar asta e foarte lesne vizibil cand deschizi cele mai multe dintre revistele internationale de moda si life style.

Dramatica si frapanta, coperta revistei Grand’Or le devanseaza pe cele ale publicatiilor internationale de moda si lux din vara aceasta.

Se simte un fel de oboseala, repetitivitate, o lipsa flagranta de originalitate in pictorialele pe care ele le propun, chiar si atunci cand se lucreaza cu cele mai cunoscute modele ale lumii.

Din acest motiv s-a ajuns la realizari in care naturaletea a disparut cu totul.

Este a doua oara cand Gabriela Naghi, realizatoarea conceptului acestui pictorial, alege talentata echipa compusa din Cosmina Olaru (fotograf), Nicoleta Timus (make-up artist), Laura Vargalui (stilist), Luana Florea (model) si Cristina Voineag (hair stylist).

O echipa romaneasca ne arata in pictorialul realizat de Grand’Or pentru vara aceasta ca atunci cand revii la candoare, sursa de inspiratie ramane inepuizabila. Stilista Laura Vargalui, un nume cu greutate in moda romaneasca, si echipa ei s-au lasat in voia inspiratiei si au creat o poveste despre tumult, pasiune si puterea dragostei, spusa prin intermediul unei fete frumoase, de 16 ani, Luana Florea.

Pictorialul prezentat in cel mai recent numar al revistei Grand’Or vorbeste despre puterea dragostei: ea singura ne conduce dinspre tumult spre lumina, frumusete si echilibru.

Ea este revelatia anului in materie de modelling, impresionand prin usurinta cu care isi intra in rol, prin atitudine si forta.

Pe aceste atuuri ale Luanei a mizat echipa pentru acest pictorial, a carui viziune originala este semnata de Gabriela Naghi.

Laura Vargalui, stilist care a lucrat cu zeci de modele, ne-a spus despre Luana ca “aproape ca mi-e teama s-o privesc: ea are o putere si o expresivitate iesite din comun si e capabila sa concentreze aceasta intensitate intr-o singura privire.”

Se poate spune ca pe Luana o iubeste camera, dar asta nu este suficient. Talentul nativ este sporit de personalitatea ei, pentru Luana scoala, lectura si lectiile de canto fiind preocupari foarte serioase.

Atuul ei este usurinta cu care exteriorizeaza un intreg univers de ganduri si atitudini, iar asta ii contureaza deja o frumoasa cariera in modeling. Gabriela Naghi, autoarea conceptului, ne-a declarat: “Este un pictorial pe care nici eu si nici cititorii Grand’Or nu-l vor uita, in care frumusetea, talentul si pasiunea transpuse artistic mi-au adus cea mai mare satisfactie. Perfect!”

author avatar
eNational
1.818 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger