AcasăNewsGrădiniţă a groazei şi la Ploieşti: educatoarele țipă la copii, îi jignesc,...

Grădiniţă a groazei şi la Ploieşti: educatoarele țipă la copii, îi jignesc, îi amenință cu poliția și cu bătaia!

S-au derulat scene revoltătoare într-o grădiniță din Ploiești. Câțiva părinți au făcut publice înregistrări în care educatoarele țipă la copii, îi jignesc, îi amenință cu poliția și cu bătaia.

Autorităților promit anchete.

I-a pus copilului un dispozitiv de înregistrare

Scenele s-au petrecut într-o grădiniță cu program prelungit din Ploiești, iar câțiva părinți au decis a le înregistreze după ce copiii lor au refuzat să mai meargă la cursuri.

„Dă-te la o parte de aici! Ia dă-te la o parte de aici, că vreau să mă descalţ! Dă-te la o parte! Vrei bătaie? Vrei să te bată copiii? Punem toată clasa să te bată”.

Cea care ţipă aşa este chiar educatoarea copilului. Pe înregistrare se aude cum cadrul didactic îl loveşte. Nu ar fi un caz singular la unitatea de învăţământ, spun părinţii, conform Pro TV. Poliţia s-a autosesizat în acest caz.

Directoarea a convocat comisia de disciplină

După ce a ascultat înregistrările, directoarea grădiniței a convocat comisia de disciplină care va face o anchetă internă. Cele două educatoare acuzate de părinți lucrează de mai mulți ani în grădiniță și, potrivit Inspectoratului Școlar Prahova, n-au avut până acum plângeri.

La grădiniţă a sosit şi poliţia pentru a vedea care este situaţia. Ar mai fi şi alţi părinţi nemulţumiţi de comportamentul educatoarelor.

author avatar
Andrei Ștefan