AcasăNewsGrădiniţă a groazei şi la Ploieşti: educatoarele țipă la copii, îi jignesc,...

Grădiniţă a groazei şi la Ploieşti: educatoarele țipă la copii, îi jignesc, îi amenință cu poliția și cu bătaia!

S-au derulat scene revoltătoare într-o grădiniță din Ploiești. Câțiva părinți au făcut publice înregistrări în care educatoarele țipă la copii, îi jignesc, îi amenință cu poliția și cu bătaia.

Autorităților promit anchete.

I-a pus copilului un dispozitiv de înregistrare

Scenele s-au petrecut într-o grădiniță cu program prelungit din Ploiești, iar câțiva părinți au decis a le înregistreze după ce copiii lor au refuzat să mai meargă la cursuri.

„Dă-te la o parte de aici! Ia dă-te la o parte de aici, că vreau să mă descalţ! Dă-te la o parte! Vrei bătaie? Vrei să te bată copiii? Punem toată clasa să te bată”.

Cea care ţipă aşa este chiar educatoarea copilului. Pe înregistrare se aude cum cadrul didactic îl loveşte. Nu ar fi un caz singular la unitatea de învăţământ, spun părinţii, conform Pro TV. Poliţia s-a autosesizat în acest caz.

Directoarea a convocat comisia de disciplină

După ce a ascultat înregistrările, directoarea grădiniței a convocat comisia de disciplină care va face o anchetă internă. Cele două educatoare acuzate de părinți lucrează de mai mulți ani în grădiniță și, potrivit Inspectoratului Școlar Prahova, n-au avut până acum plângeri.

La grădiniţă a sosit şi poliţia pentru a vedea care este situaţia. Ar mai fi şi alţi părinţi nemulţumiţi de comportamentul educatoarelor.

author avatar
Andrei Ștefan
74 afisari

8 COMENTARII

  1. Presa si televiziunile exagereaza ca deobicei , de asta s-a ajuns ca elevii sa bata si sa injunghie profesori , sa vorbesti cu copii ca si cu oamenii mari , educatie care favorizeaza analfabetii functional , care ies pe banda .

  2. As zisii parinti, proveniti din generatiile infirme crescute ”post 1989”, sa-si ia progeniturile pe care le-au mutilat, dindu-le , printre altele, telefonul si tableta de la 6 -8 luni , sa si-i duca la gradinita particulara si sa plateasca pina ii va ustura ”la os” !
    Sa vada daca educatoarele, de acolo vor rezista in relatia cu plozii lor deveniti monstrii tiranici , ca urmare a ”educatiei” primite in casa.
    Mai bine sa mearga la phihiatru cu plozii lor(nu la psiholog) fiindca majoritatea SINT BOLNAVI SI TREBUIE TRAATATI.
    Daca vretin sa vedeti cum arata monstrii respectivi, stati pe banca la un teren de joaca si va veti lamuri !

    • Culmea. La gradinitele particulare, unde copiii sunt iubiti, tratati cu blandete, antrenati in multe jocuri si activitati de toate felurile potrivite cu varsta lor TOTI copiii se comporta extraordinar.
      Sistemul public produce si specimene de care spune Anonimul de mai sus – cei care abuzeaza profesorii. Pt ca sunt ei insusi abuzati in gradinitele de stat. Unii copiii se inchid in ei, altii devin ei insisi agresori.
      Asa ca terminati sa luati apararea onor adulti cu probleme mentale care isi varsa nervii pe micuti.
      Trebuie sa primeasca interzis pe viata in educatie. Copiii care la scoala sunt bully toti sunt din sistemul gradinitelor de stat. Asta la primele doua clase, ca dupa se mai schimba lucrurile insa in primele 2 clase cei care fac rele sunt din sistemul de stat.

      • copii iubiti de azi carora li se sufla in cur si li se cauta in coarne , drogatii si analfabetii functional de maine . presa exagereaza in goana dupa audienta si minte , la orice se spune acum violenta si daca pui degetul pe cineva , NEOMARXISM fauritori de prosti. chinezii sint pe primul loc la orice disciplina fara sa pupe copii de zece ori pe minut .

  3. La astea nu le fac teste psihologice??Cretinul care scrie mai sus vrea ca cei mici sa fie educatorii celor maturi după câte scrie.Copiii sunt în formare atât de acasă cât și de la instituții ,ca dau kix toti astia nu e vina lor ,poate al societății needucațe ca asta a produs democratia,se vede!!

  4. daaa, sărăcuții de ei. nevinovatii…
    niste sfinti. toti sunt niste sfinti.
    dar un neam de sfinti carora le-au crescut coarne si cornite.
    acasa, din pacate, parintii fac educatie doar cu tembelizorul.
    apoi isi abandonează copiii la fotbal si la dans si educatia-i gata.
    si in clasa a V-a deja avem gradina zoologica mutata la scoala caci nu se mai pot intelege bietii profesori cu minunatele odrasle ale atotstiutorilor parinti si in special odrasle ale mamelor evlavioase din specia buzuka-botox-cioc de rață.
    totul pleaca gresit si defect de acasa.
    vina este 100% a părinților care dpdv familial, afectiv si social isi abandoneaza pruncii.
    apoi frustrații dau vina pe gradinita, pe scoala, pe educatori si profesori, dar nu se uită că proprii copii se exprima doar prin onomatopee zoologice si au creierii praf de la tablete, telefoane, tembelizoare si mofturi peste mofturi.
    ca sa nu mai zicem de lipsa odihnei la timpul potrivit. ceea ce duce desigur la hiperactivitate si îmbătrânirea prematura a creierului.
    asta ca precursor la alcool, fumat si droguri.

  5. Presa este dupa politicieni institutul care a distrus Ro ,mai bine sa strige la copii de cit sa ajunga nistre drogati ,homalai si infractori ,Educatia nu este problema hienelor din presa si politica este problema parintilor si cadrelor didactice

  6. @ Dorina userista … voi taietorii de frunze la caini care luati bani de la Soros ar trebui sa fiti exclusi din viata publica . in curand Soros crapa si o sa muriti de foame poponarilor !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger