AcasăNewsGPL Crevedia loveşte din nou! De data asta, pe Valea Oltului. Cisterna...

GPL Crevedia loveşte din nou! De data asta, pe Valea Oltului. Cisterna răsturnată era să provoace o tragedie

O cisternă încărcată cu GPL s-a ciocnit violent cu un TIR plin cu medicamente pe DN 7 – Valea Oltului, în judeţul Vâlcea. Autorităţile au evacuat zona şi au stabilit un perimetru de siguranţă.

Circulația în zonă a fost oprită total, în urma acestui eveniment rutier.

Pompierii au evacuat zona

Șoferul, cu această cisternă plină cu GPL se îndrepta spre Sibiu și doar norocul a făcut ca în urma impactului cu TIR-ul pe DN 7, pe Valea Oltului, în localitatea Racoviță, să nu se întâmple o nenorocire.

Surse de la faţa locului au susţinut, pentru Antena 3, că cisterna încărcată cu gaz petrolier lichefiat aparține firmei din Olt, aceeași firmă care avea și stația GPL din Crevedia.

Mai exact, firma Flagas, la care asociat este fiul primarului din Caracal, Ion Doldurea.

”Echipajele de la Stația Brezoi au sosit la fata locului, au stabilit un perimetru de siguranță și au evacuat persoanele din zonă. În urma recunoașterii și a măsurătorilor efectuate cu dozimetrul din doatare, nu sunt scurgeri de GPL sau depășiri ale valorilor normale.

Pe carosbil sunt scurgeri de motorină”, a transmis ISU Râmnicu Vâlcea.

Fără scurgeri de gaze

În urma impactului dintre cele două autotrenuri, nu au rezultat scurgeri de gaze. Însă rezervorul unei dintre mașini s-a spart, în urma impactului și cantitatea de motorină a fost împrăștiată pe asfalt.

La ora 11:45, traficul rutier a fost reluat pe sensul de mers Vâlcea – Sibiu. Pompierii au eliminat pericolul unei explozii și s-au retras, dar traficul este în continuare blocat pe sensul Sibiu- Vâlcea.

author avatar
Andrei Ștefan
239 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger