AcasăNewsGPL Crevedia loveşte din nou! De data asta, pe Valea Oltului. Cisterna...

GPL Crevedia loveşte din nou! De data asta, pe Valea Oltului. Cisterna răsturnată era să provoace o tragedie

O cisternă încărcată cu GPL s-a ciocnit violent cu un TIR plin cu medicamente pe DN 7 – Valea Oltului, în judeţul Vâlcea. Autorităţile au evacuat zona şi au stabilit un perimetru de siguranţă.

Circulația în zonă a fost oprită total, în urma acestui eveniment rutier.

Pompierii au evacuat zona

Șoferul, cu această cisternă plină cu GPL se îndrepta spre Sibiu și doar norocul a făcut ca în urma impactului cu TIR-ul pe DN 7, pe Valea Oltului, în localitatea Racoviță, să nu se întâmple o nenorocire.

Surse de la faţa locului au susţinut, pentru Antena 3, că cisterna încărcată cu gaz petrolier lichefiat aparține firmei din Olt, aceeași firmă care avea și stația GPL din Crevedia.

Mai exact, firma Flagas, la care asociat este fiul primarului din Caracal, Ion Doldurea.

”Echipajele de la Stația Brezoi au sosit la fata locului, au stabilit un perimetru de siguranță și au evacuat persoanele din zonă. În urma recunoașterii și a măsurătorilor efectuate cu dozimetrul din doatare, nu sunt scurgeri de GPL sau depășiri ale valorilor normale.

Pe carosbil sunt scurgeri de motorină”, a transmis ISU Râmnicu Vâlcea.

Fără scurgeri de gaze

În urma impactului dintre cele două autotrenuri, nu au rezultat scurgeri de gaze. Însă rezervorul unei dintre mașini s-a spart, în urma impactului și cantitatea de motorină a fost împrăștiată pe asfalt.

La ora 11:45, traficul rutier a fost reluat pe sensul de mers Vâlcea – Sibiu. Pompierii au eliminat pericolul unei explozii și s-au retras, dar traficul este în continuare blocat pe sensul Sibiu- Vâlcea.

205 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Românii trăiesc tot mai greu din cauza scumpirilor. Oamenii stau în frig şi „fac foamea”

Guvernul pretinde că a căutat soluţii prin care să uşureze viaţa românilor, dar societatea o duce tot mai greu. Statistica nu minte, iar cifrele...

Angajaţii români care primesc mai mulţi bani, de la 1 ianuarie 2024. Majorarea intră direct pe card

Tichetele de masă nu reprezintă un beneficiu nou în România, fiind chiar unul cu vechime. Însă valoarea și popularitatea lor au crescut de la...