Cauta

Gorjenii lui Ponta ii arata coltii lui Dragnea

Obligat de conjunctura sa-l faca inca o data parlamentar pe Victor Ponta, Liviu Dragnea l-a ras in schimb de pe liste pe Ion Calinoiu – ”baron” de Gorj si sustinatorul lui Ponta.

Liderul PSD constata pe pielea lui cat de greu este sa te lepezi de ”baroni”. De nobilul Ion Calinoiu in acest caz

Soarta i-a dat si ea o mana de ajutor lui Dragnea, Calinoiu fiind condamnat la patru luni cu suspendare taman cu o zi inainte de finalizarea listelor PSD. Desi sentinta nu este una definitiva – ceea ce inseamna ca legea nu-i interzice lui Calinoiu sa candideze, Dragnea a aplicat integritatea la sange si l-a scos de pe liste. Sufocati de indignare, zeci de primari pesedisti gorjeni au anuntat in prima faza ca fie vor pleca din partid, fie vor sustine candidatura independenta a lui Calinoiu. Conducerea PSD Gorj s-a dat initial cu primarii rasculati, amenintand ca nu va depune liste electorale la BEJ fara Calinoiu, dar ulterior s-a razgandit pe motiv ca filiala ”nu-si poate permite sa faca rau partidului la nivel national”. Si nici sa-i lase pe ”catindatii” printre care se numara si Ponta fara ”coledzi”, am completa noi. Primarii insa au tinut-o pe a lor. ”Am strans semnaturile, il vom sustine, toti primarii PSD (din Gorj – n.r.), pe Ion Calinoiu. Noi suntem uniti cum nu am mai fost vreodata”, a decretat unul dintre ei, Cosmin Pigui, ieri, la sediul PSD din Bucuresti. Unde pesedistii razvratiti au venit sa-l preseze pe Dragnea. ”Eu sper ca acesti primari sa nu sustina un candidat”, s-a multumit sa reactioneze Marian Neacsu, secretar general al PSD.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version