AcasăNewsGorghiu: PNL nu va vota propunerea legislativa de modificare a legii 303

Gorghiu: PNL nu va vota propunerea legislativa de modificare a legii 303

Liderul senatorilor liberali a anuntat cat se poate de clar, marti, in cadrul sedintei in care se dezbat modificarile la legea privind statutul magistratilor, ce pozitie vor avea pe acest subiect reprezentantii PNL in cazul acestui demers legislativ.

Este vorba despre sedinta suspendata, la un moment dat, dupa ce senatorii useristi au urcat la prezidiu cu „maini” pe care au trecut un mesaj.

PNL nu va vota propunerea legislativa de modificare a legii 303, nici in forma venita de la Camera Deputatilor, nici intr-o forma tangential modificata, cum anticipam ca se va intampla in Senatul Romaniei”, a afirmat, raspicat, Alina Gorghiu, de la tribuna salii Senatului.

La nivel de motive, Gorghiu a enumerat urmatoarele aspecte: „nu este clar acum momentul pentru o astfel de lege si pentru ca, din pacate, nimeni nu mai are incredere in bunele intentii ale majoritatii parlamentare care vrea sa finalizeze acest demers. Nici noi, nici magistratii si nici cetatenii, nici institutiile europene, si din pacate nici partenerii strategici”.

Totodata, liberala invocat un „simulacru de dezbatere parlamentara” si lipsa unor consultari cu asociatiile profesionale.

83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger