AcasăNewsGorghiu: Doar o guvernare nefunctionala se lauda cu inaugurarea a 10 km...

Gorghiu: Doar o guvernare nefunctionala se lauda cu inaugurarea a 10 km de autostrada

In conditiile in care premierul Ponta a fost prezent, sambata la pranz, la inaugurarea lotului II din Autostrada Nadlac-Arad, respectiv la darea in folosinta a restului de 10 kilometri din cei 16 ai sectorului Pecica-Arad, dupa ce primii sase au fost dati in folosinta in ultima luna a anului trecut, copresedintele PNL, Alina Gorghiu, nu a ratat momentul pentru a face o observatie pe marginea acestui aspect.

„Doar o guvernare nefunctionala se lauda cu inaugurarea a 10 kilometri de autostrada (Nadlac-Arad), desi nu are niciun merit pentru acest lucru. Niciun centimetru de autostrada nu a vazut lumina zilei datorita acestui Guvern, care se misca mai incet chiar si decat premierul operat si repatriat”, a tinut sa puncteze deputatul liberal.

Va amintim ca Ponta a fost prezent la inaugurarea segmentului respectiv al autostrazii la acre s-au inceput licrarile in 2013, desi a mers sprijinindu-se in carje, ba mai mult, pe timpul ceremoniei, s-a asezat in cateva randuri pe un scaun, pentru a-si menaja piciorul stang, mai precos genunchiul la care suferit o operatie, dupa ce s-a accidentat jucand baschet. Ca urmare a leziunii suferite, premieurl a fost operat, in Turcia, pe 15 iunie, interventia medicala fiind urmata de cateva saptamani de recuperare. Miercuri, seful PSD a revenit in tara, iar de joi si-a reluat prerogativele de sef la Palatul Victoria.

98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger