AcasăNewsGoogle ureaza utilizatorilor "Un an nou fericit!" cu un logo de petrecere...

Google ureaza utilizatorilor „Un an nou fericit!” cu un logo de petrecere

Google ne ureaza "Un an nou fericit!"

Sambata, 31 decembrie, cu o zi inainte de intrarea in 2012, motorul de cautare Google le ureaza tuturor utilizatorilor „Un an nou fericit!”, prin intermediul unui logo special, de petrecere.

 

Google ne ureaza "Un an nou fericit!"

Fiecare litera a cuvantului „Google” este decorata pentru sarbatoarea de Anul Nou – fie cu o palarie cu pana, eleganta, cu un joben negru, cum cere eticheta in cazul domnilor, fie, tinereste, cu un coif de hartie. Nu lipsesc baloanele colorate si nici tunul de confetti! Toate pentru ca petrecerea de Revelion sa iasa perfect si utilizatorii sa aiba „Un an nou fericit”! In tabloul festiv isi face loc si o simpatica pereche de ochelari care anunta pe toata lumea, prin intermediul Google, ca trecem in 2012!

Motorul de cautare isi modifica adesea logoul, cu ocazia unor evenimente speciale sau pentru a omagia personalitati ale culturii universale. S-a intamplat si de Craciun, cand Google le-a urat utilizatorilor „Sarbatori fericite”, prin intermediul unui logo muzical, pe ritmurile celebrului cantec „Jingle bells”, dar si cu doar cateva zile inainte de aceasta sarbatoare. Atunci, in momentul in care utilizatorii tastau „Let it snow” pe Google observau ca incep sa cada fulgi de zapada. In scurt timp, pagina „ingheta”. Pentru cateva clipe, multi au avut ocazia sa vada cum le bate iarna la fereastra!

842 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger