AcasăNewsGoogle ne ureaza Craciun si Sarbatori Fericite cu un logo muzical!

Google ne ureaza Craciun si Sarbatori Fericite cu un logo muzical!

Motorul de cautare Google si-a modificat, sambata, logoul de pe pagina sa principala, pentru a marca sarbatoarea de Craciun, cu un logo muzical.

Motorul de cautare american nu a ratat ocazia de a-si impodobi logoul cu decoratiile traditionale de Craciun. Sambata, Google afiseaza pe pagina lui principala un mini pian ludic. Sub fiecare dintre cele sase litere care compun cuvantul „Google” se afla un patrat de culoare diferita. Utilizatorul are posibilitatea de a apasa cu un click pe fiecare patrat, iar dupa fiecare apasare, cele sase litere din cuvantul „Google” se transforma, pe rand, in simboluri care reprezinta un fulg de zapada, un Mos Craciun, un clopotel, un om de zapada, o lumanare si un cadou de sarbatori.

Dupa transformarea literelor in simboluri, logoul – alcatuit din cele sase simboluri – incepe sa „danseze”, pe un fond negru, pe ritmurile celebrei piese de Craciun „Jingle Bells”. Google isi modifica frecvent logoul pentru a omagia personalitati ale culturii universale sau pentru a marca momente speciale din istoria lumii.

 

author avatar
Ciprian Purice
1.165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger