AcasăNewsGoogle aniverseaza 17 ani, printr-un logo special dedicat momentului

Google aniverseaza 17 ani, printr-un logo special dedicat momentului

Pentru cei care au deschis, duminica, laptopul sau computerul si au constatat o modificare a logo-ului Google, intrebandu-se ce anume a prilejuit aceasta schimbare de design, va spunem noi motivul! De aceasta data cel mai popular motor de cautare si-a modificat sigla pentru a marca un eveniment ce tine chiar de compania americana.

Asadar Google aniverseaza 17 ani. Iar daca pana de curand clasicul logo al paginii se modifica de fiecare data cand se aniversau ori comemorau evenimente importante si date semnificative din diferite domenii- fie stiinta, tehnica, cultura sau divertisment, dar nu numai, de aceasta data in aceasta ultima zi a saptamanii si, practic, in ultima duminica din septembrie, sigla motorului de cautare s-a modificat si pe 27 septembrie.

Totul pentru a le reaminti utilizatorilor despre un amanunt esential legat de compania fondata oficial in urma cu 17 ani, adica in 1998, de catre Larry Page si Sergey Brin. Drept urmare, duminica, in zi de sarbatoare pentru Google, sigla i s-a transformat. Nu este vorba despre un doodle, ci despre un logo cat se poate de simplu, cu un PC model mai vechi, pe al carui monitor este deschisa o pagina de cautare a „Google”, baloane, un mic pinguin, dar si o Lava Lamp si o cutie de cadouri.

sursa foto: captura google.ro

author avatar
Cristina Stefan
210 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger