AcasăNewsGolden Buzz la Românii au talent 2021 pentru Filip! Băiatul a impresionat...

Golden Buzz la Românii au talent 2021 pentru Filip! Băiatul a impresionat juriul! – VIDEO

Golden Buzz la Românii au talent 2021 pentru Filip! Băiatul a impresionat juriul! - VIDEO (sursa foto: romaniiautalent.protv.ro)

Un copil a cucerit juriul de la Românii au talent cu vocea și interpretarea sa. A creat emoție în rândul juraților, dar și a publicului telespectator în ediția difuzată vineri seară, pe 5 februarie.

Filip Cioc l-a făcut pe Florin Călinescu să apese butonul magic, Golden Buzz, fiind prima oară în actualul sezon, al 11-lea, când se întâmplă acest lucru.

”Tu ai adus foarte multă emoție pe scena de la Românii au talent. Îți mulțumesc”, i-a transmis Andra băiatului.

”Bravo, bravo, Filip”, l-a felicitat și Andi Moisescu.

”Chiar trebuie să ne aducem aminte de momentul ăsta”, a anunțat Florin Călinescu, înainte de a apăsa Golden Buzz-ul, gest care îl trimite pe tânărul concurent direct în semifinala competiției de la Pro TV.

”Vă mulțumesc mult!”, le-a transmis celor patru jurați puștiul aflat pe scenă.

Filip este din Galați. Îi place să cânte și, chiar dacă are probleme de vedere, nu le-a lăsat să îi stea în cale când vine vorba de pasiunea sa pentru muzică. Conform romaniiautalent.protv.ro, puștiul a început să ia lecții de canto de la vârsta de 5 ani, un an mai târziu a început și pianul, iar de la 8 ani a pornit să învețe la cursurile de teatru muzical.

Băiatul are un frate și o soră și părinți care lucrează într-o cu totul altă sferă decât cea artistică, fiind economiști.

426 afisari

3 COMENTARII

  1. & Titlu /”Re-la-tare despre emisiunea „Rom\nii au talent”
    „La Cioc” s-a prezentat , ? Pe cine sau ce vor da Florin Călinescu , Smiley, Bartoș , Mihai Petre, pentru „La Cioc” , ? Do Cioc, Re Cioc, Mi Cioc, Fa Cioc (…) ,? ,,Ciocu’ mic” , ? „Deschiderea”, un „buzz”, categoria „categoria golden” ? „Alte producții” , ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger