AcasăNewsGol, dar cu brandul pe tine

Gol, dar cu brandul pe tine

Cand vorbim despre moda, vorbim, de fapt, despre seductie. Romantism, delicatete, senzualitate. Ei, bine, acum lucrurile au devenit explicite, designerii abordand frontal sexualitatea.

Louis Vuitton

Louis Vuitton

Casa de moda a lansat o colectie de prezervative al caror design a fost realizat de georgianul Irakli Kirizia. Nu lipsesc, asa cum ne asteptam, culoarea favorita si logoul brandului, pentru ca aceia care le vor alege sa se simta nu numai in siguranta, ci si foarte stylish alegand si pentru partea ultrapersonala a vietii acelasi bine-cunoscut LV. 68 de dolari veti plati doar pentru unul.

Marc Jacobs

Marc Jacobs

Designerul a ales sa scrie de mana pe ambalaj urmatoarele cuvinte: „Amintiti-va, siguranta este pe primul loc! “. Si sa semneze dedesubt. Intr-o diversitate de culori, rosu, portocaliu, albastru, violet si verde, prezervativele lui Marc Jacobs nu obliga pe nimeni sa bage mana adanc in buzunare, costand doar 1,50 dolari. Affordable luxury, cu alte cuvinte…

Aproape Chanel

Aproape Chanel

Casa franceza n-a acceptat sa-si asocieze numele cu aceste productii, desi zvonurile vorbesc despre o aprobare tacita. Totusi, prezervativele au dublul C, dar si sloganul Keep it classy. Pretul de 279 de dolari pentru un pachet de 12 bucati ne duce cu gandul la haute couture.

The Original Condom Company

Brandul specializat pe producerea de prezervative a lansat o editie de lux de sase bucati, adapostite intr-o cutie asemanatoare uneia de bijuterii, captusita cu catifea. Sunt ecologice si au fost create de Printul Charles Emmanuel de Bourbon-Parma si de contele Gil de Bizmont, iar incasarile obtinute din vanzarea lor vor fi directionate catre organizatiile ce lupta impotriva HIV/SIDA. Pretul cutiei este de 20 de dolari.

Proper Attire

Proper Attire

Asa cum ii spune si numele, compania se ambitioneaza sa propuna tinuta cea mai adecvata. Charlotte Ronson este unul dintre designerii care colaboreaza cu brandul, de data aceasta ea realizand trei variante de prezervative: colorate, normale si ultrasubtiri. Proper Attire tine deopotriva la siguranta si stil. Pretul nu e foarte piperat: un pachet de trei bucati costa aproape sase dolari.

author avatar
eNational
1.000 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger