AcasăNewsGoană ca-n Vestul Sălbatic a poliţiştilor după un şofer beat, prin Bucureşti!

Goană ca-n Vestul Sălbatic a poliţiştilor după un şofer beat, prin Bucureşti!

Politia rutieraGoană ca-n Vestul Sălbatic a poliţiştilor după un şofer beat, în Bucureşti!

Poliţiştii de la Rutieră au avut bătăi de cap, sâmbătă seară, din cauza unui şofer beat, care refuzase să oprească la semnalele agenţilor. Un şofer în vârstă de 22 de ani, care consumase alcool, a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor sâmbătă seară, în zona Vitan din Capitală, lovind alte două maşini şi trecând de mai multe ori pe culoarea roşie a semaforului.

Oamenii legii au plecat imediat în urmărirea respectivului şofer, cerând şi întăriri de la colegi.

În data de 24.10.2020, jurul orei 23.20 un echipaj de poliţie al Secţiei 11 a solicitat sprijin, în zona Vitan, având în vedere că şoferul unui autoturism nu a oprit la semnalele regulamentare efectuate de poliţişti şi a continuat deplasarea in viteză. Echipajele aflate in teren au pornit în urmărirea acestuia, conducătorul auto trecând, la mai multe semafoare, pe culoarea roşie.

Autoturismul a fost urmărit, iar în zona Splaiului Unirii, şoferul ar fi pierdut controlul volanului, a oprit şi a fugit, fiind prins şi imobilizat de către poliţişti în curtea unei societăţi comerciale„, informează Poliţia Capitalei, conform news.ro.

Pe parcursul traseului, a acroşat 2 autoturisme, fiind făcute verificări pentru identificarea proprietarilor acestora. Şoferul maşinii, un bărbat de 22 de ani, a fost dus la sediul subunităţii de poliţie pentru audieri. Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,98 alcool pur în aerul expirat.

Curse ilegale, ca-n filme, în Bucureşti. Poliţia a intervenit de urgenţă!

Tinerii cu maşini puernice, tunate şi modificate s-au obişnuit să se adune în parcarea unui complex comercial din Bucureşti, în sectorul 1, pentru a-şi testa bolizii între ei.

Poliţiştii au intervenit vineri seară în parcarea unui complex comercial din sectorul 1, unde începeau să se strângă mai multe persoane, zona fiind cunoscută pasionaţilor de drifturi, informează Poliţia Capitalei. S-au efectuat verificări cu privire la autoturismele identificate, precum şi la respectarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

author avatar
Andrei Ștefan
110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger