AcasăNewsGlobul de Aur: Epoca Spielberg a apus

Globul de Aur: Epoca Spielberg a apus

Poliția consideră cartierele sărace drept zone de război iar civilii sunt prinși la mijloc

” Lungmetrajul „The Shape of Water”, de Guillermo del Toro, a primit cele mai multe nominalizări – şapte – la premiile Globul de Aur 2018, în timp ce producţia HBO „Big Little Lies” conduce în categoriile dedicate televiziunii, cu şase selecţii.

Poliția consideră cartierele sărace drept zone de război iar civilii sunt prinși la mijloc

Cea de-a 75-a ediţie a premiilor Globul de Aur, decernate de Asociaţia presei străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association, HFPA), va avea loc pe 7 ianuarie 2018, la Los Angeles. Gala va fi prezentată de vedeta TV Seth Meyers. Până atunci, luni, Alfre Woodard, Garrett Hedlund, Kristen Bell, Sharon Stone, ambasadoarea Golden Globes Simone Garcia Johnson şi Meher Tatna, preşedintele Hollywood Foreign Press Association (HFPA), au citit nominalizările pentru cele 25 de categorii de premii pentru cinema şi televiziune.

Luciana Novaes a paralizat după ce a fost lovită de un glonț în Rio la doar 19 ani

Astfel, filmul „Shape of Water”, pentru care regizorul mexican Guillermo del Toro a fost premiat anul acesta la Festivalul de la Veneţia cu Leul de Aur, a primit cele mai multe nominalizări la Globul de Aur 2018. Lungmetrajul a fost nominalizat la şapte categorii ale premiilor, inclusiv „cel mai bun film”, „cel mai bun regizor” şi „cea mai bună actriţă” (Sally Hawkins). Cel mai recent film semnat de Steven Spielberg, „The Post”, a primit şase nominalizări, inclusiv la categoriile „cel mai bun regizor” şi „cel mai bun actor” (Tom Hanks) şi „cea mai bună actriţă”. (Meryl Streep). Sic transit gloria mundi, altfel spus, se pare că Epoca Steven Spielberg se apropie de final, del Toro preia conducerea!

author avatar
Tudor Borcea
203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger