AcasăNewsGiuliani și filiera ruso-ucraineană. Opulență, droguri și bani pentru Trump

Giuliani și filiera ruso-ucraineană. Opulență, droguri și bani pentru Trump

Rudolf Giuliani ține capul de afiș în această perioadă prin dezvăluirile referitoare la afacerile dubioase ale familiei Biden. Iată, însă, că efectul de bumerang îl lovește și pe fostul procuror. Presa a pus lupa pe viața lui actuală, iar anturajul din prezent arată că „Rudy” este o punte între filiera ruso-ucraieană și penetrarea staff-ului de campanie al lui Donald Trump. Opulență, droguri și bani pentru președintele american, aceasta este lumea reală de pe Coasta de Est, acolo unde noțiuni ca stat de drept, independența justiției, anticorupție, transparență și separarea puterilor în stat nu sunt altceva decât …bullshit în staniol vândut fraierilor!

România 2.0, aia useristo-haștagistă, halește toate comunicatele de presă oficiale ale Ambasadei SUA, mâzgălite într-un cor de râsete și sub un limbaj de lemn, și fuge de articole de genul ăsta. Își face cruce, scuipă-n sân și zice „Piei, pesedistule, arză-te-ar focu’, că nu-i adevărat nimic!. America e sfântă, preacurată și nevinovată, „ciuma roșie” vrea s-o ponegrească!”.

Asociatul lui „Rudy” și o nevastă prea pudrată

Pentru unii, așa o fi America și nu-i rău s-o vadă așa, dar… Până să-i întineze obrazul cel frumos fardat social-democrația din România, au avut grijă s-o batjocorească toți șmecherii din fostul bloc sovietic.

Scriam mai sus că Rudolf Giuliani s-a băgat în gura lupului când a atacat familia Biden. Iată de ce să spun asta. Curioșii jurnaliști au scormonit nu prin trecutul său, ci prin prezentul cel cenușiu, căci „Rudy” e acum nu un fost procuror, ci un miliardar extrem de controversat. Cu asociați la fel de controversați, dacă nu mai decât el! Unul dintre ei este Igor Fruman. A fost arestat săptămâna trecută pe Aeroportul Internațional Dulles, având asupra sa un bilet dus-întors cu destinația Viena. Fruman, din Belarus, și asociatul său Lev Parnas, din Ucraina, sunt acuzați că au sponsorizat ilegal campania lui Donald Trump. O picătură într-un ocean de milioane revărsat de Moscova pe malurile Potomacului – 325.000 de dolari virați unui „comitet de acțiune pro-Trump”. Care comitet, la rândul lui, a raportat în fals că donația era de la o companie americană de gaze.

Vedeți voi, naivi care mai credeți în basme cu zâne, asta e America adevărată, nu cea pe care o zugrăvește presa mainstream după orice vizită prezidențială încununată cu succesul primirii unei șepci de doi dolari! Asta e America… și mai mult de atât!

Ce au mai aflat jurnaliștii de investigație? Că soția lui Fruman, Yelyzaveta Naumova, cu 27 de ani mai tânără, duce o viață dublă. Trăiește în lux la Miami, unde conduce un magazin de cosmetice pentru hi-life-ul din Florida, și se bucură de statutul de divă. Bombă-sexy, o brunetă hot, hot, hot, așa scriu ziarele mondene. Pentru că poartă nume diferit, nimeni nu face legătura între ea și Igor Fruman. Doar doctorii știu. Ăia care au tratat-o pentru dependența de droguri.

Când Fruman a fost săltat de agenții FBI, „Lisaveta” Naumova (Victoraș, o cunoști?!) tocmai spălase putina din Miami – era la Londra, poza cu Adriana Lima la Săpmămâna Modei!

Rudolf Giuliani nu și-a ascuns niciodată prietenia cu Fruman și Parnas, ba chiar a recunoscut că cei doi l-au ajutat să strângă probe în Ucraina împotriva lui Hunter Biden, juniorul lui „Old Joe”.

În continuare, însă, românii cred în neprihănirea Americii, partenerul nostru …și exemplul de „așa, NU!”.

author avatar
Nicholas Cezar
530 afisari

6 COMENTARII

    • … articol tipic de razboi mediatic american exportat pe tot globul… unicul beneficiar: RUSIA. noi suntem in primul rand europeni si membrii nato. Rusia a fost 50 de ani pe aici si inca mai rezista prin anumite beciuri si pivnite. Dupa ce vom petrece inca 50 de ani in capitalism, si vom putea analiza avantaje si dezavantaje, abia ATUNCI…

  1. Cezarică democratule da de afacerile lui Biden din România ce știi mă? Că văz că în articol nu scrii nimic de Biden ci doar de Giulianii și Trump..Ori e killary Clinton și scrie sub pseudonim? mueller prokuroru democratilor?

    • Intr-un articol se vorbeste de ceva, in altul de altceva. De ce trebuie sa scriem intr-un articol de toate pentru toti?

  2. Cine nu cunoaste cariera lui Giuliani antimafia ar pune botu ar zice ia uite ma… Ar fi ca o Luluta pusa de mafia UE fara sa tina cont de sfatul CSM care e apolitic.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger