AcasăNewsGirafa de la Antipa, distrusa de oameni fara suflet!

Girafa de la Antipa, distrusa de oameni fara suflet!

(foto: Facebook/Muzeul Antipa)

Girafa simpatica foc, instalata in fata Muzeului Antipa din Capitala, a fost macelarita de persoane necunoscute si fara pic de suflet. Bucurestenii au reactionat imediat ce au aflat vestea si s-au oferit sa stranga bani pentru refacerea statuii.

(foto: Facebook/Muzeul Antipa)

Girafa care facea sa zambeasca sutele de oameni care aveau, zilnic, drum prin fata Muzeului Antipa din centrul Capitalei, mai bine zis chiar din fata cladirii Guvernului, a fost facuta bucati. Simpatica girafa a fost macelarita, pur si simplu, si lasata pe spatiul verde.

La doar cateva ore dupa ce au aflat ca statuia a fost distrusa, dupa ce pe pagina de Facebook a muzeului a fost postat un anunt trist pentru o capitala cu multi oameni civilizati si cu ceva mai mult drag de ce frumos, bucurestenii au reactionat. Iar girafa va ajunge din nou, reconditionata, pe locul in care s-a aflat pana la sfarsitul saptamanii trecute. Pana sa fie, insa, din nou intreaga, artistii au de asteptat sa se incheie ancheta politiei in cazul distrugerii girafei de la Antipa.

„Poate suntem putin bulversati de reactia voastra, a tuturor si de ajutorul pe care sunteti dispusi sa ni-l oferiti. Va multumim din suflet! Momentan asteptam sa se finalizeze ancheta politiei, estimam pagubele si ne-am propus ca pe viitor, cat mai curand sa restauram girafa si sa o montam din nou in fata Muzeului”, scriu reprezentantii Muzeului Antipa pe reteaua de socializare amintita.

563 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger