AcasăNewsGimnasta de Dorobanti

Gimnasta de Dorobanti

Larisa Iordache are 20 de ani si o medalie olimpica, obtinuta in 2012, cu echipa din care facea parte si Catalina Ponor. La vremea respectiva, ambele gimnaste zambeau la poza facuta pe podium, alaturi de colegele lor, nimic neanuntand tensiunea ce avea sa apara la Rio 2016.

Au trecut patru ani de atunci, timp in care atat Catalina, cat si Larisa si-au vazut de viata. Iar in paralel au continuat sa faca fotografii. Una din sala de antrenament, unde s-a straduit sa-si recapete forma optima dupa retragerea din activitate, dar cu o mare dorinta de a urca, chiar si la 29 de ani, din nou pe podium. Cealalta, mai mult din fata oglinzii.

La Rio n-a mai ajuns sa evolueze decat Catalina, din motive stiute deja. O gimnasta care are in palmares trei titluri olimpice obtinute si pe care colega sa, Larisa, a ales – va amintiti – sa o incurajeze „cu manta”. Adica i-a transmis adversare lui Ponor din finala la barna, americanca Simone Biles, ca ii ureaza succes, bafta si ca spera sa castige aurul. Incheiat cu un „te iubesc”, mesajul a avut efect de bumerang in ochii opiniei publice, intrucat romanul nu prea adora/ accepta tradarea.

Daca activitatea Catalinei Ponor a fost „live” de cateva saptamani incoace, cei interesati sa vada ce a mai facut Larisa in ultima vreme au intrat pe conturile sale de pe retelele de socializare. Si au constatat ca sunt intesate cu selfie-uri. Iar cu atatea instantanee din fata usii si a oglinzii, din profil sau cu focus pe machiaj ori pe silueta subtirea, unora le-ar veni greu sa-si aminteasca, privindu-le, de unde anume o stiu pe tanara cu privire misterioasa. De la televizor, din concursurile de gimnastica sau de pe la vreo cafenea de fite din Dorobanti. Mai degraba ultima varianta, caci Larisa Iordache se transforma incet, dar sigur intr-o… campioana de Facebook.

author avatar
National
1.429 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger