Cauta

Gigi Netoiu, declaratie pe propria raspundere: „Am fost lucrator al Securitatii”!

CNSAS, institutia creata special pentru a deconspira fostii angajati sau colaboratori ai Securitatii ceausiste poarta adevarate razboaie de gherila in justitie, cu cei care nu vor in ruptul capului sa recunoasca apartenenta la organul represiv. Chiar daca, de multe ori, probele administrate sunt indubitabile.

Gigi Netoiu recunoaste cu seninatate trecutul sau securist

Iata insa ca, la atata amar de vreme de la revolutie, un fost securist sparge gheata si isi recunoaste de buna voie trecutul.

Socanta declaratie semnata de candidatul la Colegiul nr. 1 Craiova

Exceptia o constituie proaspatul politician Gigi Netoiu, despre care „National” a dezvaluit in exclusivitate ca este acuzat ca a cumparat cu 500.000 euro un loc eligibil de deputat de la liderul PP-DD, Dan Diaconescu.

Tupeul miliardarului este cu atat mai mare cu cat, dupa cum reiese dintr-un document oficial intrat in posesia noastra, chiar Gigi Netoiu declara sub propria semnatura ca a fost lucrator al Securitatii!

In subordinea lui Nicolae Ceausescu!

Desemnarea „calaului” echipei de fotbal „Stiinta” tocmai la Colegiul nr. 1 din Craiova  a incins spiritele in filiala doljeana a PP-DD. Mai mult, dupa cum sustin sursele noastre, la Biroul Electoral Judetean Dolj a fost deja depusa si o contestatie in care se cere anularea repectivei candidaturi. Iar principalul argument este cat se poate de clar: „Numitul Netoiu Gheorghe a facut Scoala de ofiteri de Securitate in perioada 1982-1985, dupa care a lucrat pana in decembrie 1989 la Serviciul de Informatii al Directiei a V-a a Securitatii Statului, directie aflata direct in subordinea lui Nicolae Ceausescu”.

Avem dovada!

Veridicitatea acestei contestatii este sustinuta, culmea, chiar de catre Gigi Netoiu. Cel care, intr-o declaratie pe propria raspundere data pe 28.10.2012 si intrata in posesia noastra, afirma sub propria semnatura: „ Subsemnatul Netoiu Gheorghe, dupa luarea la cunostinta a continutului Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 24/2008 privind accesul la propriul dosar si deconspirarea Securitatii, declar prin prezenta, pe propria raspundere, ca am fost lucrator al Securitatii sau colaborator al acesteia”. Traiasca lustratia!!!

Ultimele stiri

  • Veşti bune pentru românii care desfăşoară aceste activităţi profesionale. Ocupaţia lor se va calcula la vechimea în câmpul muncii
  • Emmanuel Macron, la un pas să ducă NATO în conflict direct cu Rusia. Preşedintele Franţei a vorbit din nou despre un eventual război
  • Cine este Nemo, cântăreţul non-binar care a câştigat finala Eurovision 2024 (VIDEO)
  • Horoscop – duminică, 12 mai 2024. Vreţi să împăcaţi pe toată lumea, dar cu cineva tot veţi intra în conflict!
  • Fermierii din Vrancea au ajuns la disperare. Bieţii oameni au crezut că rachetele anti-grindină alungă ploaia şi le-au atacat cu pietre! (VIDEO)
  • Medicii de la Spitalul Foișor au făcut anunţul despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Fanii actorului, fără reacţie!
  • Mugur Isărescu încasează o pensie uriaşă de la statul român. La aceşti bani se adaugă salariul incredibil şi indemnizaţia de la Academia Română
  • Se schimbă buletinele, în România! Modificări la CNP, după punerea în funcțiune a Sistemului Informatic Integrat
  • Joe Biden, ameninţat cu punerea sub acuzare! Liderului de la Casa Albă i se aduc acuze foarte grave
  • Pensionarii vor întoarce banii cu lopata. Categoria care are dreptul la dublă recalculare. Vezi dacă eşti pe lista lor!
  • Exit mobile version