AcasăNewsGigi Netoiu, declaratie pe propria raspundere: „Am fost lucrator al Securitatii”!

Gigi Netoiu, declaratie pe propria raspundere: „Am fost lucrator al Securitatii”!

CNSAS, institutia creata special pentru a deconspira fostii angajati sau colaboratori ai Securitatii ceausiste poarta adevarate razboaie de gherila in justitie, cu cei care nu vor in ruptul capului sa recunoasca apartenenta la organul represiv. Chiar daca, de multe ori, probele administrate sunt indubitabile.

Gigi Netoiu recunoaste cu seninatate trecutul sau securist

Iata insa ca, la atata amar de vreme de la revolutie, un fost securist sparge gheata si isi recunoaste de buna voie trecutul.

Socanta declaratie semnata de candidatul la Colegiul nr. 1 Craiova

Exceptia o constituie proaspatul politician Gigi Netoiu, despre care „National” a dezvaluit in exclusivitate ca este acuzat ca a cumparat cu 500.000 euro un loc eligibil de deputat de la liderul PP-DD, Dan Diaconescu.

Tupeul miliardarului este cu atat mai mare cu cat, dupa cum reiese dintr-un document oficial intrat in posesia noastra, chiar Gigi Netoiu declara sub propria semnatura ca a fost lucrator al Securitatii!

In subordinea lui Nicolae Ceausescu!

Desemnarea „calaului” echipei de fotbal „Stiinta” tocmai la Colegiul nr. 1 din Craiova  a incins spiritele in filiala doljeana a PP-DD. Mai mult, dupa cum sustin sursele noastre, la Biroul Electoral Judetean Dolj a fost deja depusa si o contestatie in care se cere anularea repectivei candidaturi. Iar principalul argument este cat se poate de clar: „Numitul Netoiu Gheorghe a facut Scoala de ofiteri de Securitate in perioada 1982-1985, dupa care a lucrat pana in decembrie 1989 la Serviciul de Informatii al Directiei a V-a a Securitatii Statului, directie aflata direct in subordinea lui Nicolae Ceausescu”.

Avem dovada!

Veridicitatea acestei contestatii este sustinuta, culmea, chiar de catre Gigi Netoiu. Cel care, intr-o declaratie pe propria raspundere data pe 28.10.2012 si intrata in posesia noastra, afirma sub propria semnatura: „ Subsemnatul Netoiu Gheorghe, dupa luarea la cunostinta a continutului Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 24/2008 privind accesul la propriul dosar si deconspirarea Securitatii, declar prin prezenta, pe propria raspundere, ca am fost lucrator al Securitatii sau colaborator al acesteia”. Traiasca lustratia!!!

author avatar
Catalin Tache
2.544 afisari

2 COMENTARII

  1. Foarte bine. Acum e oficial. Suntem, am fost si vom fi condusi de Securisti. Lumea ii voteaza , „ca cica e calumea maica nea Nitoti scuze Netoiu asta” si il votam ca da vaca mai mult lapte si oaia fata mai multi miei. O sa intre in parlament si sa vezi dupa ce ne largesc gaurile (si fizic). Asta e cea ce meritam.

  2. Și dacă omul recunoaște că a fost ofițer al Securității care este de fapt problema? Cu ce este mai vinovat un ofițer de securitate (pe care nimeni cu toate chinurile
    nu a reușit să-i aducă vreo vină) cu un ofițer al bravei armate populare care a ucis și sunt mărturii de netăgăduit că asta au făcut? Batista pe țambal netrebnicilor!!! Vă vine vremea!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger