AcasăNewsGigi Netoiu are cu ce sa faca topless!

Gigi Netoiu are cu ce sa faca topless!

Sfarsitul de saptamana a fost unul incendiar si i-a izgonit pe mai toti romanii la mare. Daca vedetele de pe Dambovita prefera fitele din Mamaia, altii se refugiaza in locuri mai discrete de pe litoral.

Fostul sef al Politiei Romane nu este un dusman al alcoolului

Este cazul secretarului general adjunct in Ministerul de Interne, Petre Toba, surprins de paparazzii „National” pe o plaja din Olimp. Relaxat, fara grija anchetei din cazul „Spagii de un milion de euro”, Toba s-a dezbracat de inhibitii si si-a expus trupul la soare.

Doar ca toropeala de afara i-a produs o sete atat de mare incat doar paharele cu bere au putut sa i-o potoleasca. La cateva sezlonguri departare, paparazzii nostri au descoperit un alt personaj cunoscut. Gigi Netoiu, lovit napraznic de canicula, a abandonat lupta, s-a tolanit pe o parte pe sezlong, si-a tras o palarie pe ochi si a inceput sa sforaie sanatos.

Gigi Netoiu s-a lasat cuprins de moleseala si-a tras un pui de somn pe plaja

Vecinele sale de plaja i-au remarcat prezenta imediat, insa nu au putut sa nu observe ca acesta a uitat sa-si unga pieptul cu solutie impotriva razelor ultra-violete. Nu de alta, dar acestea sunt o cauza principala de producere a cancerului mamar.

author avatar
Mihai Pietreanu
3.094 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger