AcasăNewsGigi Chiru, liderul organizatiei judetene PDL-Constanta, i-a facut plangere penala lui Radu...

Gigi Chiru, liderul organizatiei judetene PDL-Constanta, i-a facut plangere penala lui Radu Mazare

Gigi Chiru, Presedintele Organizatiei Judetene Constanta a PDL a depus o plangere penala impotriva primarului judetului Constanta Radu Mazare. Radu Mazare este acuzat de catre presedintele Organizatiei judetene Constanta PDL ca le-a obligat pe fotomodelele de la Fashion TV, sa-si exercite dreptul electoral.

Liderul Organizatiei Judetene Pdl Constanta mentioneaza in reclamatia sa ca buletinele fotomodelelor se aflau la primarul Radu Mazare, in momentul in care acestea au intrat in sectia de votare.

„În cursul zilei de 29 iulie, la ora 12.00, primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, s-a prezentat însoţit de aproximativ 25 de foto-modele ale unei agenţii de profil, la Secţia de votare nr. 204, organizată în zona Cazino din staţiunea Mamaia. Cu această ocazie, Radu Mazăre a făcut o serie de declaraţii de presă, din al căror conţinut rezulta faptul că participarea la vot a persoanelor anterior menţionate se realizează exclusiv urmare iniţiativei acestuia, sub forma impunerii prezenţei la vot, rezultând astfel lipsa liberului exerciţiu al dreptului la vot. Apreciem că, din analiza conţinutului declaraţiilor lui Radu Ştefan Mazăre, rezultă faptul că, participarea persoanelor mai sus menţionate la vot s-a realizat în contextul presiunii exercitate de către primar, care, în scopul determinării exercitării dreptului la vot al acestor persoane, a înţeles între altele să reţină cărţile de identitate ale acestora. Faţă de aspectele anterior expuse, solicităm efectuarea de cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi tragerii la răspundere a făptuitorului, Radu Ştefan Mazăre, pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute şi sancţionare de disp. art. 52 alin. 1 din legea nr. 3/2000”, conform plangerii penale depusa de Gigi Chiru.

 

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
268 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger