AcasăNewsGigi Becali, vesti proaste de ziua lui: Comisia a respins cererea de...

Gigi Becali, vesti proaste de ziua lui: Comisia a respins cererea de eliberare pentru o zi!

Comisia Penitenciarului Bucuresti Jilava a respins, marti, cererea finantatorului Stelei, prin care acesta solicita sa paraseasca inchisoarea pentru o zi, raspunsul fiind comunicat avocatilor lui Becali.

Latifundiarul nu a obtinut permisiunea de a parasi pentru o zi Penitenciarul Jilava, pentru a-si petrece ziua de nastere, marti, 25 iunie, alaturi de familie, au declarat surse judiciare, citate de rtv.ro.

Solicitarea a fost depusa vineri, in 21 iunie, la penitenciar si a fost analizata de Comisia de disciplina. In cerere au fost invocate motive familiale, in baza legii, care prevede acordarea permisiunii de iesire din penitenciar pentru o zi, dar nu mai mult de 15 zile pe an, pentru persoanele care „au o buna conduita si au dovedit staruinta in munca sau in cadrul activitatilor educative, culturale, terapeutice, de consiliere psihologica si asistenta sociala, al instruirii scolare si al formarii profesionale” (articolul 68, alineatul 1, litera e).

Pavel Abraham, avocatul lui Gigi Becali, a amintit, de asemenea, un obicei al macedonilor care de ziua capului familiei dau o mare petrecere, si a sustinut ca finantatorul Stelei nu vrea ca sotia ci fiicele lui sa il viziteze in arest.

Totodata, avocatii fostului deputat au mai formulat si o cerere de contopire a pedepselor, care va fi judecata in 27 iunie de Tribunalul Bucuresti, precum si o cerere de intrerupere pentru trei luni a pedepsei din dosarul schimbului de terenuri cu MApN, care a fost respinsa la 19 iunie de Tribunalul Bucuresti, decizia putand fi atacata la Curtea de Apel.

In 20 mai, Gigi Becali a fost condamnat definitiv de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale (MApN).

author avatar
Alina Costache
1.564 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger