AcasăNewsGigi Becali va lipsi de la proces

Gigi Becali va lipsi de la proces

Gigi Becali nu va merge luni in fata instantei din cauza bolii pe care o are.

Medicii spitalului de la Penitenciarul Poarta Alba au decis ca Gigi Becali nu poate fi transportat din cauza starii in care se afla.  Asadar, potrivit Romania TV, Gigi Becali va lipsi de la procesul in care penitenciarul a contestat regimul deschis de executare a pedepsei. In plus, din cauza problemelor la coloana, afaceristul va ramane internat in spitalul penitenciar de la Poarta Alba. Pe perioada internarii, el nu va fi dus la niciun termen in instanta, pana cand medicii nu vor da un diagnostic foarte clar.

La procesul de luni, Gigi Becali ar fi trebuit sa vina in fata magistratilor si sa isi sustina punctul de vedere, dat fiind faptul ca cei de la penitenciarul Jilava spun ca el nu ar fi trebuit sa primeasca regimul deschis de executare a pedepsei, pentru ca a trecut prea putin timp de la momentul in care a fost incarcerat.

Diagnosticat cu hernie de disc cervicala, Gigi Becali nu poate suporta un drum de peste 200 de kilometri, in conditiile unei masini de penitenciar. Afaceristul a fost diagnosticat cu hernie de disc cervicala de catre medicii de la Spitalul Militar Constanta. Afectiunea este una extrem de periculoasa, deoarece exista riscul sectionarii nervilor sau a maduvei si, implicit, risc de paralizie totala. Asadar, Becali are nevoie de operatie, si cum in sistemul penitenciar nu exista conditii pentru o asemenea interventie chirugicala, are mari sanse sa fie pus in libertate pe caz de boala.

Dupa ce a fost consultat la spitalul militar, Gigi Becali s-a intors la Poarta Alba, unde se afla internat in spitalul penitenciarului. Avocatii omului de afaceri au inaintat deja o cerere de intrerupere a pedepsei pentru tratament, insa ca aceasta sa fie aprobata este nevoie de intrunirea unei comisii medicale si de un raport al medicilor legisti. Gigi Becali sufera de hernie de disc de aproximativ 20 de ani, insa nu a vrut sa se opereze. In ultimii ani mergea des la Viena pentru tratament.

Citeste si:

 

author avatar
Andra Nesu
157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger