AcasăNewsGigi Becali, trimis în judecată. Omul de afaceri, acuzat de fraudă la...

Gigi Becali, trimis în judecată. Omul de afaceri, acuzat de fraudă la vot

Începutul de an nu vine cu vești tocmai bune pentru omul de afaceri, cunoscut pentru apropierea sa de Biserică, nu doar de sfera „sportului rege”, fotbalul. „Latifundiarul din Pipera” va ajunge din nou în fața judecătorilor.

George Becali a fost trimis în judecată pentru fraudă la vot, potrivit gândul.ro. Și asta după ce a votat – fără a avea acest drept – la Referendumul pentru redefinirea familiei în Constituție, în urmă cu peste patru ani, și anume în 2018. E vorba despre referendumul privind „familia tradițională”, cum a mai fost el denumit în spațiul public.

Dosarul, deschis la Judecătoria Buftea

Dosarul a fost deschis la Judecătoria Buftea, iar omul de afaceri a fost trimis în judecată marți, 3 ianuarie, pentru ”fraudă la vot (art.387 NCP) alin.1 lit. a cu aplicare art. 41 alin.1 C pen”.

George Becali, cunoscut în spațiul public mai degrabă drept Gigi Becali, a fost condamnat, definitiv, de două ori. Iar în anul 2013 a primit pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a alege și de a fi ales ”pe o durata de 5 ani după executarea pedepsei principale”, amintește sursa citată.

În ciuda acestui aspect, în data de 6 octombrie 2018 afaceristul ar fi trecut cu vederea peste această pedeapsă complementară, mergând la o secție de votare din Voluntari.

author avatar
Andrei Coman
757 afisari

16 COMENTARII

  1. In spatele albanezului ALI BEG zis „becali” sta mafia imobiliara din PiperaSnagov cu pseudo-printul Paul si tot felul de capuse Belzebutsataniste.De cand este mafia imobiliara 1990a inceput acolo si merge nonstop ca un cancer generalizat al statului esuat paralel si mafiot
    Ca si indiciu Brazilia si Argentina…acolo e cartierul lor general unde duc ciordelile…de aia au furat fosta ambasada a Argentinei asazis”palatul beheheee”

    • Cati bani au nazistii PAPERCLIP in Brazilia?Dar in Panama,CostaRica,Monaco

    • Am o lista cu250 de nazisti dinCIA si GroomLake…ce sa vezi coincidenta dracului

      • Acum s-au apucat de afaceri cu arme nucleare „made in France”.. Se cred stapanii planetei….EteFleoshk…cimitirele sunt pline de asa ceva prosti care se credNapoleon

  2. se fura cu vaporul din tara asta si justitia de k kt are treaba cu un vot care nu stiu ce prosteala , huuuoooooo curvelor !

    • Cand asupra ciuiva planeaza afaceri de sute de milioane dar i se face dosar pentru o prostie de doi lei , atunci mafia securista din justitie urmareste sa-l stoarca de bani , daca nu plateste i se ingroasa dosarul .

  3. @ Zice că a fost condamnat și cu restrângerea dreptului la exprimarea opiniei, despre o chestiune de „sondare” a opiniei publice, fiind un referendum consultativ, probabil, și nu un referendum cu scop decizional, ?

  4. Nea Jiji, pe cine ai călcat iar pe bătături? Auzi, justiție de rahat? Cum așa? Clotilda fură la voturi, dovedită cu înregistrări, inclusiv USE-riști cu rucsacul de voturi în spate, nimeni nu o întreabă de-i e bine sau de-i e rău, șade bine merci în fotoliul de primar fără nici o jenă, procurorul care a îndrăznit să-i deschidă dosar, fără să o întrebe de sănătate, se îmbolnăvește așa deodată, și subit își dă dimisia. Halal justiție!

  5. Sper ca nu e pedeapsa complementara „dreptul de a alege si de a fi ales” pentru ca procurorii se vor face de ras.
    Acest drept se confunda cu dreptul la a vota la Referendum care se organizeaza in baza altei legi si cu un alt scop.In niciun caz de a alege sau de a fi ales intr-o functie publica.

  6. Facand abstractie de simpatii sau antipatii,este interesant mecanismul:cine a facut sesizarea taman dupa 4 ani?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger