AcasăNewsGigi Becali, transportat de urgenta la spital!

Gigi Becali, transportat de urgenta la spital!

Perioada petrecuta dupa gratii nu-i prieste deloc lui Gigi Becali, afaceristul avand din ce in ce mai mari probleme de sanatate.

Tinut la distanta de tratamentele care-i atenuau din durerile la coloana, Gigi Becali sufera tot mai mult, iar marti dimineata a fost transportat din nou de la Penitenciarul Poarta Alba la Serviciul de Medicina Legala.

Becali a fost supus unor noi teste, unui consult complex, iar reprezentantii Serviciului de Medicina Legala vor elabora un raport in legatura cu diagnosticul pus in cazul Becali.

Raportul reprezinta un element de reper pentru magistratii de la Tribunalul Constanta, care miercuri trebuie sa dea un verdict in cazul Becali. Concret, judecatorii vor decide daca aproba sau nu solicitatea afaceristului de intrerupere a sarcinii.

Becali vrea sa iasa pentru cel putin trei luni din Penitenciar pentru a se opera in strainatate si a urma un tratament sever.

„Eu cer intreruperea pedepsei pentru o afectiune care nu poate fi tratata in regim penitenciar. M-am hotarat sa fac operatia. Am dureri mari, nu pot dormi noaptea. Vreau sa fac aceasta operatie in strainatate, nu in Romania” a fost declaratia clara a lui Gigi Becali.

Interesant este ca afaceristul are o pretentie extrem de ciudata. Acesta a cerut, nici mai mult, nici mai putin, decat sa fie operat de medicul care l-a operat de hernie pe Traian Basescu in 2006, la Viena, respectiv profesorul Knosp Engelbert, de la Clinica Universitara din Viena.

author avatar
Cristi Ionita
340 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger