AcasăNewsGigi Becali: "Sunt tratat in inchisoare ca un print"

Gigi Becali: „Sunt tratat in inchisoare ca un print”

Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, condamnat la trei ani de inchisoare, din cauza implicarii sale in „Dosarul Valiza” si in „Dosarul schimbului de terenuri cu MApN”, a facut o serie de marturii cutremuratoare de dupa gratii.

Patronul Stelei s-a destainuit jurnalistei Lidia Mitchievici, de la Romania TV, si a precizat ca are conditii dintre cele mai bune in inchisoare.

„Nu pot sa ma plang de conditii. Se comporta cu mine exemplar. Eu sunt aici ca un print” a afirmat Gigi Becali, care sustine ca s-a adaptat rapid rigorilor din inchisoare.

Afaceristul sustine ca nu am plans din cauza suferintei sale, ci doar in momentul in care a auzit o conversatie intre un tanar, aflat dupa gratii, si mama sa.

„Era un baiat aici, vorbea la telefon unde vorbesc eu, langa celula mea. Eu ascultam ce vorbeste el. El vorbea cu maica-sa si incepe sa planga. Si am inceput si eu sa plang, dar am plans pentru el. Pentru mine nu plang niciodata. Eu sufar cu tarie, cu barbatie. Nu plang niciodata de suferinta mea. Cand ti-e frica inseamna ca-l asculti pe diavol. Cand te lupti ca un razboinic, il învingi pe diavol”, a spus Gigi Becali.

Patronul Stelei sustine ca, dupa eliberarea, va publica o carte in care sa se regaseasca frazele care l-au marcat si pe care le-a remarcat in cele 10-15 carti cu tenta religioasa pe care le-a citit sau urmeaza sa le citeasca in inchisoare.

author avatar
Cristi Ionita
1.014 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger