AcasăNewsGigi Becali si-a vandut Palatul pe 5 milioane de euro

Gigi Becali si-a vandut Palatul pe 5 milioane de euro

Afaceristul Gigi Becali are mari probleme cu lichiditatile, desi a obtinut o multime de bani de pe urma participarii Stelei in grupele UCL in sezonul 2013-2014.

Aflat dupa gratii, Becali a dat ordin ca una dintre proprietatile sale favorite, Palatul de pe Aleea Alexandru, sa fie scos la vanzare.

Conform fanatik.ro, desi l-a cumparat cu sapte milioane de euro, in 2005, si ar fi vrut sa-l vanda cu noua milioane de euro, Becali a acceptat sa-l dea cu doar ceva mai mult de jumatate din suma respectiva, adica cinci milioane de euro.

Palatul a fost vandut bunilor sai prieteni, Cosmin Olaroiu si Gino Iorgulescu. Acestia urmeaza sa deschida un restaurant de lux in Palatul de pe Aleea Alexandru.

In alta ordine de idei, Becali intentioneaza sa dea in judecata conducerea Penitenciarului Poarta Alba. Afaceristul este nemultumit ca nu a mai primit permisie de circa trei luni si i-a fost refuzata solicitarea de a participa la majoratul fiicei sale.

Becali solicita sa fie tratat conform legii, care arata ca detinutii au dreptul la 30 de zile de permisie pe an, si sa primeasca retroactiv zilele de permisie care i-au fost refuzate pana acum.

author avatar
Cristi Ionita
960 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger