AcasăNewsGigi Becali se face sponsorul Penitenciarului Poarta Alba

Gigi Becali se face sponsorul Penitenciarului Poarta Alba

Incarcerat de luni bune la Penitenciarul Poarta Alba, Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, s-a resemnat cu ideea ca nu intra la gratiere si a luat o decizie istorica.

Becali vrea sa devina sponsorul Penitenciarului Poarta Alba, iar apropiatii sai sustin ca va intra in istoria institutiei prin actele de caritate pe care le pregateste.

Concret, fanatik.ro anunta ca Gigi Becali a decis sa cumpere televizoare de ultima generatie pentru toti detinutii care i s-au plans ca nu au televizoare in celula si care l-au asigurat pe afacerist ca sunt mari sustinatori ai echipei din Ghencea.

De asemenea, Gigi Becali doneaza o suma importanta de bani penitenciarului pentru a pune umarul la zugravirea si renovarea celulelor, in conditiile in care Penitenciarul Poarta Alba este considerat avand printre cele mai precare conditii din tara.

„Gigi a donat o suma importanta de bani pentru zugravirea celulelor si pentru cumpararea de plasme. Multi detinuti i s-au plans ca nu au televizoare in camera si ca peretii incaperilor s-au degradat considerabil. Cum multi dintre ei s-au dat ca sunt stelisti, Gigi le-a promis ca o sa-i ajute cat mai repede. Gigi vrea ca lumea sa nu uite ca a trecut pe la Poarta Alba. Sigur va intra in istorie pentru asta” a declarat unul dintre apropiatii afaceristului.

Interesant este ca Gigi Becali a sponsorizat si Penitenciarul Rahova, din banii donati de el construindu-se un teren de fotbal cu iarba sintetica pe care acum disputa meciuri echipe formate din detinuti alesi de Mihai Stoica, managerul Stelei, si fostul mare international Gica Popescu.

author avatar
Cristi Ionita
783 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger