AcasăNewsGigi Becali se cere sef la PNL

Gigi Becali se cere sef la PNL

Proaspat ales deputat in Parlamentul Romaniei, Gigi Becali nu ascunde ca ambitia lui este sa se instaleze la carma PNL, dupa ce Crin Antonescu va ajunge presedintele Romaniei.

Gigi Becali se viseaza liderul liberalilor

”Noi, liberalii, nu putem sa lasam partidul pe mana lui Tariceanu”, a afirmat  Becali, mentionand ca, la valoarea lui, nu poate fi doar un simplu membru PNL. ”Cu timpul voi urca cate o treapta, cate o treapta, pana cand… Tinta mea este Antonescu presedinte, eu presedinte PNL. In 2014 semnez eu, eu fac guverne, eu fac negocieri… Asta este tinta mea”, a afirmat parlamentarul, precizand ca predarea stafetei in PNL se va face la rugamintile lui Crin Antonescu.

Calin Popescu Tariceanu, neutralizat de manevrele lui Crin Antonescu

”El (Antonescu – n.r.) trebuie sa zica el: «Te rog», sa zica el: «Eu plec, ai grija, iti las un bun de care sa ai grija cu sfintenie, pentru ca PNL trebuie sa ramana pe o mana puternica, pentru ca daca ramane pe mana lui Tariceanu se alege praful de PNL»”, a adaugat Gigi Becali, precizand ca, pentru moment, se multumeste si cu functia de vicepresedinte.  ”Daca nu-mi dau functia de vicepresedinte, bine, usor, usor, de ce sa stau simplu membru? Nu. Becali simplu membru? (…) In prezent, sunt cel mai puternic om din Parlament. Sunt singurul om cu dubla functie: deputat national si european. Mai e vreunul aici? La ora asta am dubla functie. Sunt cel mai tare. Sunt ca Messi”, a conchis Becali. Ca sa-i convinga pe liberali ca ar fi un bun presedinte, Gigi Becali ar putea sa schimbe culorile Stelei din rosu-albastru in galben-albastru si, eventual, sa infiga o sageata si in emblema clubului. In felul acesta, la fiecare meci,  s-ar umple stadioanele de culorile PNL-ului.

Antonescu muta cu Hasotti ca sa-l blocheze pe Tariceanu

Desi numele lui Puiu Hasotti era dat ca sigur pentru Ministerul Culturii, in ultimul moment, liberalul a fost sters de pe lista guvernamentala, fiind inlocuit cu Daniel Barbu. Potrivit unor surse din PNL, este vorba de o miscare tactica, operata chiar de Crin Antonescu. ”Puiu Hasotti urmeaza sa fie sustinut pentru sefia grupului liberal din Senat. In felul acesta, Antonescu s-a asigurat ca blocheaza ascensiunea lui Calin Popescu Tariceanu, care ar fi revendicat aceasta functie”, au mai precizat liberalii.

author avatar
Adelina Ionicel
224 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger