AcasăNewsGigi Becali: "PNG va fi cel mai probabil in Miscarea Populara!"

Gigi Becali: „PNG va fi cel mai probabil in Miscarea Populara!”

Presedintele PNG George Becali a declarat, joi, ca partidul se va regasi „cel mai probabil” in Miscarea Populara, el argumentand ca asa a fost sfatuit de „oamenii din PNG”.

Gigi Becali

„PNG va fi in Miscarea Populara. Vom negocia si cu PDL, PRM si PP-DD. Cel mai probabil vom fi in Miscarea Populara, pentru ca asa m-au sfatuit oamenii din PNG”, a spus Becali. Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, joi, ca Miscarea Populara ar trebui sa fie construita inainte de alegeri si sa includa PNTCD, PNG, PDL si Partidul Ecologist, el mentionand insa ca democrat-liberalii se afla „inca la faza balbaielilor” pe aceasta tema.

„O alianta electorala este absolut obligatorie atunci cand ai in fata o alianta politica, asta inseamna maturitate politica, dar suntem inca la fata balbaielilor. Hai sa facem aceasta Miscare Populara si sa ne apucam de treaba, pentru ca mai avem 90 de zile pana la alegeri”, a precizat Cezar Preda.

El a mai spus ca aceasta alianta ar trebui sa includa PNTCD, PNG, Partidul Ecologist si PDL. Miscarea Populara pe care PDL intentioneaza sa o creeze ar putea cuprinde partide precum PNTCD si ecologistii, iar sigla si culoarea acestei miscari ar putea fi inima si, respectiv, verde sau albastru, au declarat, miercuri, surse politice.

author avatar
Ciprian Purice
572 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ai muscat mina care te-a hranit, prostovane. Daca ti-ai cumparat NUP-urile cu banii din furaciuni, crezi ca esti crestin milos ?! Esti…… o RUSINE pentru armani !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger