AcasăNewsGigi Becali, operatie de urgenta

Gigi Becali, operatie de urgenta

Gigi Becali a fost facut de „clanul generalilor” din MApN

Afaceristul Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, a fost instiintat de medici ca trebuie sa se opereze de urgenta.

Becali are mari probleme din cauza durerilor de la coloana, iar medicii nu mai gasesc solutii pentru a pastra situatia sub control fara interventie chirurgicala.

Conform fanatik.ro, nici gulerul cervical nu-l mai ajuta pe Becali, mai ales ca afaceristul nu suporta sa-l tina tot timpul ci doar in momentele in care durerile sunt atroce.

Becali vrea sa profite de o eventuala permisie de cinci zile primita in perioada Craciunului si sa se opereze la o clinica privata, urmand ca doar recuperarea sa o efectueze in regim penitenciar.

Apropiatii lui Becali sustin ca, desi au existat numeroase discutii pe seama starii sanatatii afaceristului, patronul Stelei are probleme din ce in ce mai mari in zona gatului si cu bratul stang, care i se intepeneste constant.

author avatar
Cristi Ionita
543 afisari
Zenville

Ultimele știri

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...

Vânt puternic în mai multe zone din țară. Avertizare de la ANM – HARTA/Cum va fi vremea în București

Vântul va avea intensificări, vineri, în cea mai mare parte a țării. Rafalele vor fi mai puternice la munte, în zona înaltă. Meteorologii au...
proger