AcasăNewsGigi Becali, nervos din cale afara! Valeriu Argaseala risca sa fie demis!

Gigi Becali, nervos din cale afara! Valeriu Argaseala risca sa fie demis!

Gigi Becali este foarte nervos dupa ce clubul din Ghencea a fost obligat de Liga Profesionista de Fotbal sa-i plateasca despagubiri uriase lui Adrian Cristea.

Patronul Stelei este foarte suparat pe directorul economic Valeriu Argaseala, pe care il considera principalul responsabil pentru situatia creata.

Potrivit Fanatik, Becali este furios deoarece Argaseala a fost cel care a blocat plecarea lui Adrian Cristea in Israel, in aceasta iarna, iar clubul este acum nevoit sa-i plateasca 120 de mii de euro jucatorului. Ba mai mult, potrivit sursei citate, Becali ia in calcul posibilitatea de a-l demite pe Valeriu Argaseala.

„Vali, ai zis ca rezolvi tu, am observat… Sa vedem de unde ii dai, poate din salariul tau, nu ma intereseaza, te descurci, eu nu iti dau nici un ban! Poate te dau si afara, nu e prima oara cand ma iau dupa tine si pierd procesele. Parca te pricepeai la contracte, acum ce facem? Sa vedem de unde ii dai tu banii”, ar fi spus Becali conform Fanatik.

LPF a hotarat ca Steaua sa-i plateasca lui Cristea 120 de mii de euro, suma ce reprezinta bonusul pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor. Jucatorul mai solicita si despagubiri in valoare de 50 de mii de euro.

author avatar
Andra Nesu
496 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger