AcasăNewsGigi Becali, mesaj special pentru Traian Basescu

Gigi Becali, mesaj special pentru Traian Basescu

Incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba, Gigi Becali isi pregateste pasii prin care spera sa primeasca cel putin o zi libera de sarbatori.

Afaceristul ar vrea sa-si petreaca Craciunul sau macar Revelionul alaturi de familie, astfel ca va depune cel tarziu pana luni o cerere in acest sens. Cererea va fi analizata de o comisie alcatuita din reprezentanti ai Penitenciarului in care este incarcerat plus reprezentanti ai Administratiei Nationale a Penitenciarelor.

Gigi Becali ar putea primi o permisie de pana la trei zile, de Sarbatori, insa numai in conditii impuse de Penitenciar.

Romania TV anunta ca afaceristul se pregateste sa-i trimita un mesaj special si presedintelui Romaniei, Traian Basescu. Anuntul a fost facut chiar de Catalin Dancu, avocatul lui Becali.

Gigi Becali vrea sa-l instiinteze pe Traian Basescu faptul ca nu are nevoie de legi preferentiale si vrea sa urmeze doar caile legale pentru a reveni in libertate. Asta vizavi si de faptul ca s-a speculat ca Legea Amnistiei si Gratierii ar urma sa vizeze direct si cu unic scop eliberarea afaceristului din Penitenciar.

In alta ordine de idei, sursa amintita precizeaza si ca Dumitru Dragomir, unul dintre apropiatii lui Gigi Becali, este sceptic in legatura cu sansele ca afaceristul sa fie eliberat din Penitenciar, de sarbatori, tocmai din cauza „tam-tam-ului facut pe ceea ce s-a intamplat in Parlament”.

author avatar
Cristi Ionita
610 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger