AcasăNewsGigi Becali, mesaj din penitenciar: "Am iesit definitiv si irevocabil din viata...

Gigi Becali, mesaj din penitenciar: „Am iesit definitiv si irevocabil din viata publica”

Aflat in penitenciarul Rahova, finantatorul stelist Gigi Becali a transmis, prin intermediul managerului general el formatiei din Ghencea, un mesaj in care cere sa fie respectat si ca presa sa „ii lase in pace” familia.

Comunicatul citit joi, de catre MM Stoica, chiar de la palatul lui Becali, contine cateva randuri, despre care managerul stelist a precizat ca ar fi fost scrise „de un om cu lacrimi in ochi”. Patronul din Ghencea sustine ca a decis sa se retraga din viata publica si cere presei, dar nu numai, sa il trateze cu respect. „Am iesit definitiv si irevocabil din viata publica, asa ca va rog din inima – un minim respect pe care cred ca-l merit”, suna textul comunicatului semnat de catre latifundiarul din Pipera.

Totodata, Gigi Becali cere sa fie lasat in pace, atat el, dar mai ales familia sa si afirma ca nu va mai da nicio declaratie jurnalistilor. „Am o pedeapsa de executat, pe care vreau sa o execut”, a mai sustinut finantatorul ros-albastrilor.

Becali se afla in Penitenciarul Rahova. In urma cu doua saptamani, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimburilor de terenuri cu Ministerul Apararii. Pe 4 iunie, magistratii ICCJ au hotarat condamnarea sa la trei ani de inchisoare in Dosarul „Valiza”.

501 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger