AcasăNewsGigi Becali, interzis la inmormantarea matusii sale

Gigi Becali, interzis la inmormantarea matusii sale

Everdichia Becali, mama impresarilor Ioan si Victor Becali si matusa lui Gigi Becali, a murit joi seara, iar patronul Stelei, aflat dupa gratii, nu va putea participa la inmormantarea matusii sale.

Everdichia Becali (83 de ani) a murit inecata in piscina familiei. Batrana se plimba pe malul apei, moment in care i s-a facut rau si a cazut in piscina.

Mama impresarilor a stat aproximativ o ora in apa, pana cineva i-a sesizat corpul. Imediat s-a sunat la ambulanta, dar medicii nu au mai putut decat sa constate decesul.

Imediat, casa fratilor Becali a devenit loc de pelerinaj, importanti oameni din fotbal, dar si localnici din Pipera venind sa-si prezinte onorurile fata de cea care a fost Everdichia Becali.

Gigi Becali, patronul Stelei, aflat dupa gratii, a incercat sa profite de situatie si a solicitat sa i se permita participarea la inmormantare.

Cererea lui Gigi Becali a fost respinsa, de o asemenea posibilitate beneficiind doar in cazul in care moare o ruda de gradul I (sotie, copil, parinte, frate, sora sau bunic).

author avatar
Cristi Ionita
340 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger