AcasăNewsGigi Becali, incarcerat la trei stele. Sta in celula lui Adrian Nastase!

Gigi Becali, incarcerat la trei stele. Sta in celula lui Adrian Nastase!

Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, s-a plans constant de conditiile in care este incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba.

Din aceasta cauza, Becali a solicitat eliberarea pe diferite motive, in special din cauza unor probleme medicale. Totusi, putina lume stie ca Becali a fost mutat de curand in celula VIP a Penitenciarului Poarta Alba.

Conform fanatik.ro, Gigi Becali are la dispozitie conditii de hotel de trei stele, celula fiind destinata initial liderului PSD Adrian Nastase, care insa nu a mai ajuns la Poarta Alba.

Sursa amintita precizeaza ca celula lui Becali are peretii capitonati, deci nu se pune problema de frig sau umezeala, afaceristul foloseste un pat pe care are o saltea de ultima generatie si urmareste meciurile Stelei la un Smart TV. In plus, Becali beneficiaza de telefon la discretie, iar celula este alcatuita din doua compartimente, fiind practic un apartament.

In alta ordine de idei, Gigi Becali urmeaza sa dea in judecata conducerea Penitenciarului Jilava, afaceristul vrand sa ceara daune de un milion de euro pentru modul in care a fost tratat in perioada petrecuta acolo.

author avatar
Cristi Ionita
618 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger