AcasăNewsUPDATE. Gigi Becali, implicat într-un accident rutier în Capitală. Primele declarații ale...

UPDATE. Gigi Becali, implicat într-un accident rutier în Capitală. Primele declarații ale patronului FCSB

Mașina în care se afla omul de afaceri Gigi Becali, patronul echipei de fotbal FCSB, a fost implicată într-un accident rutier.

UPDATE: S-a aflat și o primă reacție a latifundiarului din Pipera, după producerea accidentului rutier în care a fost implicată mașina în care se afla.

„Sunt bine sănătos. Luțu se afla la volan. Eu nu am nicio pretenție de la șoferul celălalt. Poliția a venit destul de repede. Omul era speriat, nu știu dacă era băut că nu m-am dus eu la ei. Poliția i-a luat și s-a dus să le ia probe.

La mine în mașină Luțu se afla la volan. Eu nu vreau ca omului să i se întâmple vreun dosar penal.. A fost și ploaia asta. Eu am plecat apoi acasă. O să îl sun pe Luțu să văd ce au făcut”, a declarat Gigi Becali pentru Pro Sport.


Totul s-a întâmplat luni dimineață, în Capitală. Din primele informații, Gigi Becali se afla pe scaunul din dreapta al mașinii și se pare că latifundiarul din Pipera nu a avut de suferit de pe urma coliziunii ce s-a produs undeva pe Bulevardul Aviatorilor.

Șoferul vinovat, alcoolemie 0,18mg/l

Conform sursei citate, ar fi vorba despre o neacordare de prioritate, din partea celeilalte mașini implicate în accident. Se pare că șoferul autovehiculului care a lovit autoturismul în care se afla Gigi Becali ar fi fost depistat că ar fi consumat alcool.

„În urma testării cu etilotestul, rezultatul pentru șoferul vinovat, cel care a tamponat mașina în care se afla Becali, a fost de 0,18mg/l alcool pur în aerul expirat”, anunță G4Media, în baza unor surse.

author avatar
Andrei Coman
715 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger