AcasăNewsGigi Becali executat silit! Vezi din ce cauza!

Gigi Becali executat silit! Vezi din ce cauza!

Gigi Becali executat silit

Gigi Becali , finantatorul echipei Steaua, a fost amendat de catre Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) pentru afirmatii denigratoare si discriminatorii la adresa femeilor cu 2.000 de lei.

Gigi Becali executat silit

Gigi Becali a facut o serie de afirmatii jignitoare la adresa femeilor in timpul unei emisiuni la postul Antena 2, din 27 aprilie 2011.  CNCD – Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a hotarat cu cinci voturi „pentru” si unul impotriva, amendarea contraventionala a lui Gigi Becali cu 2.000 de lei.

Amenda se va achita la Primaria sectorului 1 Bucuresti, conform Ordonantei 2/2001 privind regimul contraventiilor. Becali este obligat sa trimita dovada platii catre CNCD”, se arata in hotararea Consiliului, care precizeaza ca in termen de 15 zile de la data emiterii, in cazul in care nu e contestata in instanta de contencios administrativ, aceasta „constituie de drept titlu executoriu”.

Gigi Becali a refuzat sa plateasca amenda, astfel ca CNCD a cerut Primariei sectorului 1 Bucuresti executarea silita a hotararii emisa in 29 iunie 2011, au declarat, astazi, surse administrative.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
292 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger