AcasăNewsGigi Becali, eliberat din inchisoare

Gigi Becali, eliberat din inchisoare

Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, va petrece acasa Anul Nou.

Afaceristul a primit o permisie de cinci zile din partea conducerii Penitenciarului Poarta Alba, astfel ca va fi liber intre 28 decembrie si 2 ianuarie.

Becali va petrece Anul Nou acasa, in sanul familiei, el nefiind de acord sa mearga la vreo sindrofie, dupa ce a fost instiintat ca ar fi de preferat sa iasa cat mai putin posibil in public.

De asemenea, Becali vrea sa-si continue cariera de scriitor si sa mai publice inca cel putin doua carti, tocmai pentru a-si reduce pedeapsa pe care o are de efectuat. Patronul Stelei a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare, cu executare, si se afla dupa gratii de mai bine de un an si jumatate.

Un alt motiv de bucurie pentru Becali este posibilitatea de a-si trece in cont un castig de un milion de euro. Afaceristul a dat in judecata Primaria Municipiului Bucuresti si specialistii sustin ca are mari sanse sa castige suma respectiva.

Conform wowbiz.ro, este vorba despre un dosar din 2010, cand s-a constatat ca primul segment al Autostrazii Bucuresti – Ploiesti trece printr-un teren de 1.733 de metri patrati, din Pipera, ce apartine patronului Stelei. Becali nu a fost multumit de despagubirile oferite de Primariei si a dat institutia in judecata, solicitand un milion de euro.

author avatar
Cristi Ionita
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger