AcasăNewsGigi Becali, doua noi procese pe rol. Afaceristul vrea mai multe zile...

Gigi Becali, doua noi procese pe rol. Afaceristul vrea mai multe zile libere!

Afaceristul Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, a dat in judecata conducerea Penitenciarului Poarta Alba, unde este incarcerat, dar si Administratia Nationala a Penitenciarelor.

Becali solicita desfiintarea unei dispozitii date de conducerea inchisorii si spera sa obtina cele 28 de zile libere pe care trebuia sa le aiba pana acum si de care nu s-a bucurat.

Conform wowbiz.ro, Becali, care este incarcerat de un an si patru luni, avea voie la 34 de zile de permisie pana acum, dar a obtinut doar sase zile de permisie.

Totul pare sa reprezinte un adevarat razboi pe care Gigi Becali il duce cu conducerea Penitenciarului Poarta Alba. Oficialii Penitenciarului l-au pus in dificultate pe afacerist, dupa ce anul trecut s-au trezit cu o inspectie pe cap de la institutia Avocatul Poporului. Atunci, Becali facuse o plangere in care sustinea ca este terorizat de reprezentantii Penitenciarului pentru ca este o figura publica.

Iar reprezentantii Penitenciarului au inceput sa-l tina atat de tare pe Becali in joc de glezne incat afaceristul a ajuns sa-si solicite in instanta orice drept de care ar fi trebuit sa aiba parte fara judecata.

author avatar
Cristi Ionita
175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger