AcasăNewsGigi Becali, dispus sa plateasca transferul pacientilor in strainatate

Gigi Becali, dispus sa plateasca transferul pacientilor in strainatate

Becali vede un semn de la Dumnezeu in tragedia de vineri seara

Peste 150 de persoane se zbat intre viata si moarte pe paturile spitalelor bucurestene. Tragedia de la Clubul „Colectiv” nu l-a lasat indiferent nici pe Gigi Becali, care s-a aratat dispus sa ofere orice ajutor i se va cere.

Becali vede un semn de la Dumnezeu in tragedia de vineri seara

Desi impotriva stilului de distractie promovat vineri noapte in „Colectiv”, patronul Stelei este gata sa suporte costurile de transfer la spitalele din strainatate ale tuturor pacientilor care necesita acest lucru. „Daca se va pune problema transferului lor la clinici din afara, eu le voi plati toate cheltuielile de transport si spitalizare. Absolut tot! Sunt dispus sa fac totul pentru ca acesti oameni sa traiasca”, a declarat latifundiarul din Pipera.
Referitor la ce s-a intamplat in Clubul „Colectiv”, Becali a lasat sa se inteleaga ca este un semn de la Dumnezeu: „
Sa fie invatare de minte! Am si eu fete, dar ale mele nu puteau fi acolo niciodata. Fetele mele imi spun tot timpul unde sunt, eu nu le las afara seara sau noaptea. Am vazut niste filmari de la acele asa-zise spectacole. Erau lucrari demonice, se jucau cu focul si faceau miscari satanice. Sa ma ierte trupa care se promova acolo, dar ati vazut ca, atunci cand dansau, tineau degetele lui Satan? E semnul lui, incornorarea. Cum sa lasam 400 de copii sa se duca intr-o miscare satanica?”.

author avatar
National
300 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger