AcasăNewsGigi Becali, despre Steaua: "Nu voi renunta in veci"

Gigi Becali, despre Steaua: „Nu voi renunta in veci”

Desi este incarcerat de 11 luni si a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare, cu executare, Gigi Becali continua sa se gandeasca si la echipa de fotbal pe care o conduce, Steaua Bucuresti.

Afaceristul a precizat ca, indiferent de cat de dificila este situatia in care se afla, nu va renunta niciodata la Steaua si la fotbal.

„Fotbalul este pacatul vietii mele pe care o sa-l iau cu mine in mormant. O sa spun atunci ca m-am inchinat la idoli pana la sfarsitul vietii mele” a afirmat Gigi Becali.

In legatura cu Steaua, afaceristul anunta ca „nu voi renunta la echipa in veci. De fotbal o sa ma ocup numai pentru a face bani”. In schimb, Becali este gata sa renunte la politica pentru ca „nu ma mai intereseaza. Nu o sa mai fac niciodata asta. Ma intereseaza numai mantuirea”.

author avatar
Cristi Ionita
285 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger