AcasăNewsGigi Becali, despre conditiile din inchisoare: "Vin detinutii langa mine si plang"

Gigi Becali, despre conditiile din inchisoare: „Vin detinutii langa mine si plang”

Intr-un interviu acordat pentru Romania TV, Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, a vorbit despre conditiile pe care le are de indurat in Penitenciarul Poarta Alba.

Becali a fost incarcerat in urma cu circa 11 luni, dupa ce a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare, cu executare, iar de atunci cauta solutii pentru a fi eliberat si pentru a-si revedea rudele.

Pana la o eventuala gratiere, despre care Becali sustine ca spera sa o obtina pana de Paste, afaceristul vorbeste despre situatiile prin care trebuie sa treaca in Penitenciarul Poarta Alba. „Dumnezeu m-a adus aici sa vad oameni care au facut doi, trei ani de puscarie si le-au murit parintii. Le-au murit parintii de dor, iar detinutii vin langa mine plangand. Le-am inmormantat eu parintii. Aveau trei ani de puscarie si nu le-au dat o zi libera” este mesajul tulburator transmis de afacerist.

Becali a facut o comparatie intre el si Gica Popescu, cel care a refuzat gratierea. Patronul de la Steaua spune ca „nu sunt in masura sa comentez eu situatia lui Gica Popescu. Dar consider ca el a fost orgolios cand a anuntat ca refuza gratierea. Eu ca sa-mi vad familia mea, mama mea si fetele mele, eu cum sa fac un gest de orgoliu si sa refuz gratierea? Eu o cer de o suta de ori”.

author avatar
Cristi Ionita
599 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger