AcasăNewsGigi Becali despre accidentul lui Huidu: “Ne da Dumnezeu semne!”

Gigi Becali despre accidentul lui Huidu: “Ne da Dumnezeu semne!”

Gigi Becali, unul dintre oameni cu care Serban Huidu a schimbat adesea replici acide si jignitoare, a transmis oarecum enigmatic ca “Ne da Dumnezeu semne”, referindu-se la faptul ca vedeta PrimaTV a intrat pe contrasens.

Dupa ce a evocat vietile pierdute in urma accidentului produs de Serban Huidu, finantatorul stelist Gigi Becali a adaugat un amanunt usor misterios pe care nu prea l-a inteles nimeni.

„Ce parere poate sa aiba un om cand aude de viata a doi oameni ca se sfarseste. Nu poate sa aiba decat sa spui Dumnezeu sa-i ierte pe oamenii aia. A intrat pe contrasens… Ne da Dumnezeu semne”, a tinut sa preicizeze Gigi Becali, dupa meciul Stelei cu FC Vaslui.

Accident Serban Huidu: Toate detaliile despre nenorocirea Carcotasului FOTO/VIDEO

Oana Zavoranu: „Pentru Huidu este pedeapsa divina!”

Mircea Badea despre accidentul lui Huidu: „Nu ma intereseaza nici daca sta zece ani la inchisoare”

Serban Huidu, urmarit de ghinioane. VEZI ce spun astrele despre accidentele sale!

Serban Huidu si familia acestuia se aflau intr-un SUV Mercedes, pe DN1, in drum spre Bucuresti, cand la un moment dat, Carcotasul a incercat efectuarea unei depasiri neregulamentare izbindu-se de un o Dacia Logan de pe contrasens, in zona localitatii Timisul de Sus, judetul Brasov. In urma impactului doua persoane au murit pe loc, iar ce-a de-a treia, luni dimineata, la spital.

author avatar
Ciprian Purice
2.208 afisari

5 COMENTARII

  1. oierul asta albanez vorbeste ? un natarau ca el a pacalit zeci de oameni si le-a luat paminturile pe citiva bani , pentru asta va plati scump .

  2. ar trebui ca belai sa isi tina pliscul.De ce ar fi semne divine?Serban a avut destule necazuri ca sa mai auda si vorbele unui oier

  3. Sunt de acord cu el.Dar asta nu inseamna ca trebuie sa devenim moralisti si nici nu cred ca a incercat sa fie,Becali moralist.Chiar ma mir ca nu a folosit expresii acide!Cinste lui!Oricum,Doamne Fereste sa fie cineva in pielea lui Huidu acum!Tragic este ce s-a intamplat,este groaznic pentru familiile celor decedati dar, si groaznica va fi viata lui Huidu, deoarece se va confrunta cu constiinta sa mereu.Cel mai graznic judecator va fi propria sa constiinta.Asa ca nu merita Huidu sa fie acuzat mai mult decat este cazul.

    • Cinste lui becali??????????????pai de aia sunt copiii asa cum sunt,ca sunt educati in familii precum a ta,care-l preamaresc pe oierul acela si-l felicita ca nu foloseste cuvinte acide,de parca asta ar fi chiar merit…Hai sa-.l laudam ca nu vorbeste porcos!halal asa femeie…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger