AcasăNewsGigi Becali da in judecata conducerea Penitenciarului Jilava

Gigi Becali da in judecata conducerea Penitenciarului Jilava

Gigi Becali da in judecata conducerea inchisorii Jilava pentru ca este nemultumit de modul in care a fost tratat de superiorii din penitenciar. Afaceristul cere daune morale de un milion de euro.

Becali acuza ca tratamentul la care a fost supus a fost dictat de o persoana din conducerea Administratiei Nationale a Penitenciarelor, care va fi de asemenea chemata in instanta, potrivit Romania Tv.

„Domnul Becali este decis sa introduca o actiune la instantele de judecata, sa solicite despagubiri morale pentru situatia care i s-a creat in mod inacceptabil prin deciziile unor membri ai conducerii Penitenciarului Jilava. Sa fie obligate sa-i plateasca o suma de bani domnului Becali, va solicita un milion de euro, cu titlul de daune morale”, a declarat avocatul lui Gigi Becali, Bogdan Vlad, potrivit sursei citate.

In 20 mai, Gigi Becali a fost condamnat definitiv de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale. Becali mai are doua condamnari definitive, dispuse anul acesta tot de instanta suprema, respectiv una de trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul sechestrarii celor care i-au furat limuzina, si una de trei ani de inchisoare cu executare in dosarul „Valiza”, pentru dare de mita si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Citeste si:

Magistratii au decis: Gigi Becali va putea iesi din inchisoare

Gigi Becali, infrant de ”Diocletian” de la Tribunalul Bucuresti

author avatar
Andra Nesu
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger