AcasăNewsGigi Becali, criza de nervi dupa gratii. Motivul este incredibil!

Gigi Becali, criza de nervi dupa gratii. Motivul este incredibil!

Pe langa faptul ca, foarte probabil, va petrece sarbatorile si Anul Nou dupa gratii, departe de familie, Gigi Becali a mai primit o lovitura dura sambata seara.

Incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba, Gigi Becali a facut din timp o solicitare pentru un televizor, pentru a avea posibilitatea sa urmareasca in liniste, fara probleme, derby-ul dintre Astra Giurgiu si Steaua Bucuresti, meci disputat sambata seara.

Conducerea penitenciarului i-a aprobat cererea, astfel ca Gigi Becali a primit televizorul inca de vineri dimineata, fiindu-i adus de catre aghiotantul sau, celebrul fost fotbalist Ionut Lutu. Singura conditie pusa de oficiali a fost ca Becali sa aiba un comportament corespunzator in timpul meciurilor, afaceristul fiind cunoscut si dupa gratii pentru comportamentul sau vulcanic.

Totusi, fanatik.ro anunta ca Gigi Becali nu a putut urmari meciul dintr-un motiv incredibil. Penitenciarul are contract cu compania RCS-RDS, iar disputa a fost transmisa in direct de rivalii de la Dolce Sport.

“Gigi Becali nu va vedea meciul! Nu e vina noastra, nu depinde de noi. Noi avem contract doar cu RCS&RDS si nu prindem postul Dolce Sport” a fost anuntul transant facut de oficialii penitenciarului.

Imposibilitatea de a vedea meciul i-a produs lui Gigi Becali un puseu de tensiune. Acesta si-a pierdut cumpatul si a aruncat cu o serie de injurii in toate directiile, fiind potolit cu greu de reprezentantii penitenciarului.

author avatar
Cristi Ionita
1.160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger