AcasăNewsGIGI BECALI, trei ani de inchisoare cu suspendare! "DACA MOARE MAMA, TREBUIE...

GIGI BECALI, trei ani de inchisoare cu suspendare! „DACA MOARE MAMA, TREBUIE SA PLATEASCA TOTI!”

Patronul stelist, Gigi Becali, a fost condamnat definitiv, luni, de Instanta Suprema, la trei ani de inchisoare cu suspendare, cu un termen de supraveghere de opt ani, in dosarul in care este acuzat de sechestarea hotilor masinii sale.

Completul de cinci judecatori ai Inaltei Curti de Justitie si Casatie au anuntat in urma cu scurt timp condamnarea in cazul lui Gigi Becali: 3 ani de inchisoare cu suspendare si un termen de supraveghere de opt ani, perioada in care va trebui sa se prezinte lunar la politie! Decizia magistratilor este definitiva.

Imediat dupa aflarea deciziei, patronul stelist a EXPLODAT: „Eu nu cred asa ceva! Eu nu cred, da! Eu nu cred! Voi nu auziti ca NU CRED! N-are importanta ce fac! Fac, nu stiu ce fac! Sunt in Dubai, vad niste case frumoase! Eu nu mai am ce cauta niciodata in Romania! Eu nu cred acest verdict!”

In Romania nu e UN LOC SIGUR! Mi-e jena sa revin in tara

Parlamentarul PNL l-a atacat in termeni duri pe Traian Basescu: „Nu ma mai consult cu niciun avocat. Stiu ce am de facut. Pana nu se schimba acest neam, acest stat, nu mai vin! Nu mai vreau ca familia mea sa sufere. Vrea ca familia mea sa stea linistita. In Romania nu e UN LOC SIGUR! Mi-e jena sa revin in tara. Mi-e rusine si mi-e jena! Tara asta va fi Romania cand va PLECA ALA DE LA COTROCENI! Batjocoreste romanii! Nu se poate asa ceva! Daca moare mama, trebuie sa plateasca toti!”.

Daca vor sa lase tara asta pe mana procurorilor, n-au decat

Gigi Becali a anuntat ca va pleca din PNL: „Demisionez din PNL, pentru ca nu vreau sa-i fac rau lui Crin Antonescu. O sa vin in Parlament, sa vad ce vor sa faca ceilalti colegi. Daca vor sa lase tara asta pe mana procurorilor, n-au decat”.

author avatar
eNational
935 afisari

6 COMENTARII

  1. totusi, nu inteleg ce are „ala de la Cotroceni ” cu prostiile lui, cu potlogariile care le-a facut si, probabil, le face……
    toti, indiferent ce nemultumire au, de vina e presedintele….
    asa sa fie, oare?

    • da,are dreptate,ala si-a pus mii de procurori peste tot sa scape el si familia lui de hotzi de puscarie si astia joaca dupa cum comanda infractorul din cotroceni….
      aici in germania se vomita numai cand se pronuntza numele basinei natzionale

  2. tata albanez , mama macedonianca , asa ca du-te cretinule in tara ta : Albania, aici ai venit cu clanul Becali si ai inselat pe romani , le-ai luat terenurile pe nimic, speculantule. Afara cu tine incultule .Pe toti ii injuri, iata ca te-au potcovit nitel, putea sa fie cu executare.Asa un prost ca tine trebuia de mult bagat la zdup.

  3. e fain rau, cat a batjocorit el femeile…si uite ca 5 „proaste” l-au facut.

    bravo doamnelor judecator. i-au dat maxim din cat puteau ele da.

    i-a cumparat jiji degeaba pe aia a lu’ geamanu, ca sa isi schimbe declaratiile…de asta e inca liber.

    dar stiti ce ?!?! si maine e o zi…alt proces…poate o condamnare si …la revedere !

    din barlog, joint 2004

  4. …sigur ca puteam sa-mi dau numele asa cum am facut-o de atatea ori…dar cand vad cate curve si derbedei isi dau cu parerea ,vreau sa …fac economie,de injuraturi….sigur ,Becali nu este vreun sfant,nu exista prea multe motivatii sa plangi dupa un astfel de personaj…ajuns -intre noi fie vorba ,mare om politic ,mare ..cu sprijinul lichelelor din politica gen hrebenciuc,basecatura si multi multi altii-pe culmile politicii romanesti ,asa cum de 23 de ani ajunge orice parvenit….in politica romanesca…dar o aemenea pedeapsa nu face decat sa-l…glorifice si mai mult pe acest bisnitar ajuns mare ..latifundiar…cu certitudine basecatura este implicat in aceasta batjocura de judecata…si cu siguranta aceiasi basecatura trebuie sa plateasca…nu neaparat pentru ca becali a fost condamnat ,ci pentru ca a distrus cu golaneala si curvele lui intregul sistem de justitie si siguranta nationala…si daca nici becalii nu avea bani sa..scape ganditi-va ce puteti pati voi oameni buni,acest nemernic de contrabandist devenit mare..moralist ,mare politician ,…cand de fapt este un mare GOGOMAN…,IZVORUL NENOROCIRILOR NOASTRE ,omul ambitiilor golanesti si al implinirilor personale ale sale si ale derbedeilor din zona portocalie -care- la fel de sincer va spun TREBUIE DISTRUSA PANA LA ULTIMUL!Sa condamni un om ,-fie el si Gigi Becali- pentru a prins hotii care i-au furat un bun care ii apartinea mi se pare o mare dovada de golanie juridica…cei /cele care au dat aceasta decizie ar trebui sa dispara din justitia romana..desi am auzit ca au fost avansate ….ehei ,vedeti dragi romani,ce puteti pati daca va puneti ..INCONTRA HOTILOR SI A NEMERNICILOR,AL CAROR IDEOLOG SI SEF SUPREM ESTE DERBEDEUL DE LA DISTILERIA COTROCENI..?..SA VA FIE INVATATURA DE MINTE ,in tara asta deocamdata HOTII FAC LEGEA ,priviti la cotroceni si veti intelege mai bine..cand DERBEDEUL NATIONAL VREA SA FACA DOAR CEEA CE VREA EL….da un ordin discret ,sau FACE O CONFERINTA DE PRESA SI GATA ..CURVELE SI GOLANII IMEDIAT AGITA STEAGUL..”LEGALITATII”….oare asa sa fie?….apropos ma intreb daca mult nedumeritii si nedumeritele care il ling in fund pe basecatura cu comentariile lor-SEMNANAD ANONIM-sau cu diminutive de maidan,stiu cine este personajul cu al carui nume mi-am semnat ..comentariul….”TRAIASCA REVOLUTIA”!si lichelele care au infaptuit-o!…muzica,muzica……drmurile noastre toate..se vor intalni vreo data-LA JILAVA-N PRIDVOR BASECATURA…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger